Четвер, 25 Квітня 2024 р.
21 Березня 2014

КАМ’ЯНЕЦЬКА «БАТЬКІВЩИНА» ОБРАЛА НОВИХ ОЧІЛЬНИКІВ

Нових керманичів минулого тижня отримали міський і районний осередки ВО «Батьківщина». Миколу ЖОГАНА та Василя БУГЕРЧУКА, які до останнього керували підрозділами політсили з приставкою в.о., а тепер очолюють найвищі крісла в райраді, замінили Олег ТКАЧ і Віктор ЯРЕМЧУК. Їхні кандидатури було затверджено на звітно-виборчих конференціях політсили, що пройшли 13 і 14 березня.

Олег ТКАЧ, Віктор ЯРЕМЧУКНа плечі Віктора Яремчука відтепер ляжуть повноваження голови районного осередку «біло-сердечних».

Віктору Петровичу 45 років, родом він із с.Соснівка Білогірського району. Освіту здобув у Кам’янець-Подільському вищому військово-інженерному командному училищі. Викладав на кафедрі тактики та загальновійськових дисциплін ПДАТА і факультеті військової підготовки К-ПНУ ім.І.Огієнка. Підполковник у відставці, нині працює в коледжі ПДАТУ.

Одружений, виховує сина Владислава.

Викладач ПДАТУ Олег Ткач «Батьківщиною» керуватиме в місті.

Народився 40-річний Олег Васильович у смт Кельменці Чернівецької області. Вищу освіту здобув у Кам’янець-Подільському державному сільгоспінституті, де навчався на факультеті механізації сільського господарства. Згодом працював на Кельменецькому ремонтно-транспортному підприємстві. Кандидат технічних наук, доцент, з 2010 р. очолює кафедру машиновикористання в АПК ПДАТУ.

Одружений, має двох дітей: 14-річну доньку Вікторію та 5-річного сина Андрія.