П'ятница, 29 Березня 2024 р.
26 Червня 2015

ЯКЩО ФАРБИ Є, СТІНИ ЗНАЙДУТЬСЯ

Такий малюнок хочуть бачити вихованці інтернатуДати сірим стінам шанс на кольорове життя легко може кожен кам’янчанин. Завдяки спільному мистецькому проекту «Подолянина» і фестивалю «Республіка», ви можете запросити найкращих стріт-артерів світу, аби розмалювали саме ваш будинок.

Черга охочих змінити вигляд облущених стін саме у своєму дворі вже почала шикуватися. Мурал від митців «Республіки» зі свого вікна хотіла би бачити кам’янчанка Катерина, котра пропонує художникам взятися за сірий паркан, розміщений на вулиці Пушкінській, неподалік від НВК №13. «Висота цього паркану в окремих місцях сягає близько 4 метрів, і його дуже добре видно з проїжджої частини», – пише мешканка новобудови, розташованої поруч із облущеною бетонною огорожею.

Щодня бачити кольори «Республіки» на своїх стінах також хочуть вихованці Кам’янець-Такий малюнок хочуть бачити вихованці інтернатуПодільської спеціальної школи-інтернату І-ІІІ ступенів, що на Польських фільварках. Розмалювати вони пропонують похмуру арку при вході до навчального закладу. Зобразити тут школярі просять «Казкове місто», де мешкають творчі, радісні та вільні люди.

Нагадаємо, що скласти їм конкуренцію ви можете, сфотографувавши стіну чи об’єкт, який намуляв око. Зазначивши його адресу та описавши, чому саме він вам не подобається, надсилайте фото на нашу електронну адресу: gazeta@podolyanin.com.ua, чи офісу редакції на вул.Гагаріна, 57.