Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
16 Жовтня 2015

МРІЇ МОДЕЛЕЙ ЗДІЙСНЮЮТЬСЯ НА «FASHION DAYS PODILLYA»

Вперше в Кам’янці-Подільському відбувалися кастинги моделей для участі в «Fashion Days Podillya – 2015» та «Miss Fashion Dreams». Місто перетворилося на столицю моди та краси, де, екіпірувавшись у високі підбори – уніформу справжніх моделей, подіумом дефілювали ті, хто хоче ними стати.

МРІЇ МОДЕЛЕЙ ЗДІЙСНЮЮТЬСЯ НА «FASHION DAYS PODILLYA»	Таку можливість дівчатам подарувала Яна Козловська – стиліст-візажист, гример, дизайнер, організатор конкурсу «Miss Fashion Dreams» і фестивалю «Fashion Days Podillya».

Вже з 9 жовтня в стінах модельної школи «ModAS» стартували перші відбори учасників. Серед головних критеріїв не лише високий зріст красуні, але й наявність таланту. Обирало моделей суворе журі: начальник управління культури і туризму міськради Петро Гаврилюк, ведуча місцевого телебачення Ольга Чорнобиль, дизайнер Божена Філатова, керівник театру пісні «Любава» Любов Мартинюк, викладач коледжу культури і мистецтв Інна Семенків, директор студії звукозапису Віктор Бербека, керівник театру-студії «Лінк» Валерій Свереда.

Більше як 80 претенденток із різних куточків України, які навчаються і працюють у Кам’янці, на відборах демонстрували не лише красу, а й інтелект. Серед конкурсанток були як досвідчені моделі, так і дівчата, які вперше спробували себе в цій ролі.

Кастинг складався із трьох частин: візитівка, талант і дефіле. До наступного етапу потрапили лише 20 учасниць. Упродовж двох днів тривала підготовка до півфіналу конкурсу «Miss Fashion Dreams», де дівчата навчалися модельної ходи та опановували мистецтво підкорювати серця глядачів. А вже 11 жовтня у Старому місті, на території комплексу «Старобульварний», при температурі +3С красуні запекло боролися за місце у фіналі, куди потрапила лише десятка найсильніших. З понеділка кастинги моделей стартували з новою силою, адже тепер обирали не лише дівчат, а й хлопців для участі в показах колекцій відомих дизайнерів на «Fashion Days Podillya».

Всеукраїнський фестиваль моди та краси перетворить місто на локацію модної індустрії на три дні з 30 жовтня до 1 листопада. Отож, встигніть посмакувати стильними образами!


Аліна ПЕРЕБЕЙНІС, спец. для «ПОДОЛЯНИНА».