П'ятница, 29 Березня 2024 р.
8 Грудня 2017

ЛІТЕРАТУРУ ВЧИЛИ НА БАЛУ

ЛІТЕРАТУРУ ВЧИЛИ НА БАЛУГалантні кавалери і стрункі панни кружляли у вальсі на «Віденському балу», пишні сукні й стримані костюми, граційні па та щирі усмішки на обличчях. Так помпезно і красиво у Нігинській школі закінчили тиждень зарубіжної літератури, який проводився з 27 листопада по 1 грудня. Дівчата-красуні в гарних сукнях кружляли в танцях у супроводі чарівних юнаків-джентльменів.

Завдяки балу вчителі, учні та батьки мали змогу поринути у XVIIІ-XIX ст., в епоху Моцарта, Гете, Пушкіна та інших визначних постатей. Захід викликав захоплення не лише в учасників дійства, але й усього району, адже так гарно робочий шкільний захід ще не проводили.

Розпочався тиждень з урочистої лінійки та бібліотечної виставки «У світі зарубіжної літератури», на якій були представлені книги найкращих і найвідоміших авторів світу. У наступні дні учні школи мали змогу показати свої знання із зарубіжної літератури в розгадуванні кросвордів і взяти участь у конкурсі на найкращий зошит тощо. Крім того, для них було організовано перегляд екранізацій відомих художніх творів зі світової скарбниці літератури.

Найактивніших і найобізнаніших учнів нагороджено грамотами та дипломами.

Прес-служба Гуменецької ОТГ.