Середа, 24 Квітня 2024 р.
22 Березня 2019

ГУМОРИСТИ З ДИТИНСТВА

12 березня у Вінниці відбувся фестиваль 2-ї Вінницької регіональної Ліги сміху. Учасниками фестивалю стали 3 команди гумористів із Кам’янця-Подільського: «Стархаус», «2 з половиною жінки» та «4х4».

ГУМОРИСТИ З ДИТИНСТВАКоманда «Стархаус» стала однією 

із найяскравіших команд фестивалю вінницької «регіоналки» – її підтримували всі глядачі, а 3 чле­нів журі встали, тим самим обравши команду до участі в сезоні. Гумористи обрали тренером Івана Люлєнова, відомого публіці члена команди «Стоянівка», котра двічі ставала чемпіоном Ліги сміху.

Особливістю команди «Стархаус» є те, що це практично єдина цілком дитяча команда, яка бере участь у Лізі сміху. Учасники:

Віка Фроімчук, Влад Кондратов, Влад Дзьордзій, Маша Сіроцінська, Поліна Вінник, Злата та Маргарита Мазур, Глєб Свирида, Влад Яловий, Сашко Ковалюк та Сашко Довгалюк. Керівник команди – Наталя Онищук. Вік учасників – від 8 до 15 років.

Команда «Стархаус» дякує за наставництво редакторам Вінницької регіональної Ліги сміху Дмитру Голубєву та Рустему Ємерсалієву, а також за підтримку простору розвитку «Starhouse» і компанії «Нова Будова».