Четвер, 18 Квітня 2024 р.
22 Червня 2012

УКРСИББАНК ВІДЧИНЯЄ ДВЕРІ ПОЗИТИВНИМ ЗМІНАМ У КАМ’ЯНЦІ ПОДІЛЬСЬКОМУ

УКРСИББАНКНещодавно історія Кам’янця-Подільського збагатилася ще однією яскравою сторінкою. В самісінькому центрі міста, біля майдану Відродження, гостинно відчинилися двері оновленого відділення УкрСиббанку BNP Paribas Group.

15 червня, УкрСиббанк запрошував усіх на урочисте відкриття відділення за адресою: вул. Данила Галицького, 11/3.

– Гостей, які завітали на французький сніданок до УкрСиббанку, ми пригощали смачними круасанами та запашною кавою. Святкування не обійшлося й без сюрпризів для клієнтів. Окрім особливого французького сніданку, кожен гість отримав приємний сувенір з Парижа, – розповідає Владислав Мілевський, начальник нового відділення УкрСиббанку в Кам’янці-Подільському.

Цікаво було почути думки та враження тих, хто має безпосереднє відношення до цієї події, – клієнтів УкрСиббанку. Адже саме для них працює ціла команда професіоналів, відкриваються модернові відділення з високим рівнем комфорту та повсякчас впроваджуються позитивні зміни. Клієнти сердечно вітали такі зміни в оновленому відділенні у Кам’янці-Подільському, ділилися досвідом співпраці з банком та розповідали, як на власному прикладі переконувалися в надійності та зручності обслуговування в УкрСиббанку.

  – Мені дуже подобається оновлене відділення, тут затишно і комфортно. Співробітники ввічливі та кваліфіковані. Мене ще й кавою з круасаном пригостили та вручили приємний подарунок. Такого ще в жодному банку не бачив. До того ж тут пропонують вигідні умови за депозитами та інші корисні послуги, – поділився враженнями Олексій Загорулько, клієнт УкрСиббанку.  

В цій фінустанові прагнуть, аби обслуговування приносило клієнтам користь і задоволення. Тому постійно пропонують клієнтам різноманітні акції, програми лояльності та вигідні умови обслуговування для всіх клієнтів: пенсіонерів, підприємців, великих і малих компаній тощо. Також у банку постійно працюють над удосконаленням мережі відділень і якості обслуговування.

– УкрСиббанк будує довготривалі стосунки з клієнтами, засновані на довірі. Сподіваємося, що впроваджені нами інновації стануть для клієнтів частиною звичної комфортної і надійної співпраці з банком. Адже робота відділення нового формату побудована на принципах прозорості та безпеки, задля підтримання яких банк використовує провідні технології. У відділенні все облаштовано так, аби клієнти максимально ефективно використовували власний час, мали змогу отримати всі банківські продукти й послуги в одному місці. Для комфорту клієнтів тут цілодобово працює зона самообслуговування. В банкоматах можна не тільки зняти кошти, а й поповнити рахунок і депозит, погасити кредит, здійснити переказ. Є й багато інших можливостей, – розповідає Ярослав Білан, заступник начальника Подільського управління УкрСиббанку BNP Paribas Group.

  Варто зазначити, що основним акціонером УкрСиббанку є група BNP Paribas, за плечима якої вже майже 200 років історії та позитивного досвіду. Завдяки приналежності до міжнародної фінансової групи, УкрСиббанк є гарантом надійності та стабільності, одним з лідерів на фінансовому ринку України. На урочистостях начальник відділення Владислав Мілевський щиро запрошував усіх бажаючих завітати до нового відділення УкрСиббанку в Кам’янці-Подільському, що на вул. Данила Галицького, 11/3, або ж телефонувати при необхідності за номером (03849) 6-56-70. Відвідайте оновлене відділення та переконайтеся в позитивних змінах на власному досвіді!  

Ольга Буряк.