Вівторок, 19 Березня 2024 р.
23 Листопада 2012

З ПЕЧІ – В СУМКУ

З ПЕЧІ - В СУМКУУ «Пекарні старого Кам’янця», що на розі вулиць Гагаріна і Данила Галицького, вчора спекли першу партію пиріжків. Усе, як і було заплановано: роблять випічку просто на очах у покупців, продають за цінами виробника і чекають на поповнення асортименту «деметрівським» молоком.

Усміхнені пекар з касиром, пахощі гарячої випічки та 200 пакетів зі свіжоспеченими виробами в подарунок – так зустрічала перших відвідувачів міні-пекарня (історію її створення див. у «ПОДОЛЯНИНІ» від 2 листопада 2012 р.).

– Вибирати місце для першої «Пекарні старого Кам’янця» довго не довелося. Неодноразові звернення кам’янчан до міської влади з проханнями повернути бочку з молоком на цьому перехресті наштовхнули на ідею додати людям до молока ще й хліба, – каже власник міні-пекарні, генеральний директор ТОВ «Український кристал» Володимир ЮР’ЄВ. – Встановити розлив молока ще не встигли, але до 1 грудня це налагодимо. Плануємо також, щоб 70 відсотків продукції випікалося тут, на місці.

Певно, кам’янчанам до вподоби схема «з печі – в сумку», бо гарячі хлібобулочні вироби довго на вітрині не затримувалися. Відкрити мережу таких магазинів Володимир Юр’єв планує по всьому місту. Наступний етап – мікрорайон Жовтневий, район автовокзалу, Старе місто.