Четвер, 28 Березня 2024 р.
15 Березня 2013

ІРЛАНДСЬКА РЕВІЗІЯ КАМ’ЯНЕЦЬКОГО ЦЕМЕНТНОГО

12 березня до Кам’янця-Подільського прибула делегація з ірландського будівельного гіганта – компанії «СRH», аби ознайомитися з роботою нової лінії ПАТ «Подільський цемент».

Семен Дарчук наглядно демонструє роботу заводу Нікі ХартеріМета візиту цілком виправдана, адже на будівництво сучасного заводу ірландським керівництвом було виділено майже

250 млн. євро. На що пішла круг­ленька сума і чи раціонально її було використано – ревізував голова ради директорів «СRH» Нікі ХАРТЕРІ разом з колегами. Членом ради директорів він є з 2004 р. З 2000 до 2008 р. працював ві­це-президентом Європейського, Ближньосхідного та Африканського відділів відомої в світі комп’ютерної компанії «Делл», до того обіймав посаду президента і генерального директора корпорації «Вербатім» у США. Дипломованого інженера, члена інституту інженерії Ірландії, магістра управління бізнесом кам’я­нець­кі цементники на чолі з головою правління ПАТ «Подільський цемент» Семеном ДАРЧУКОМ зустрічали як годиться – хлібом-сіллю. Після знайомства з колективом, гостя переодягли в яскраво-помаранчевий спец­одяг, провели інструктаж з безпеки праці та повели на оглядини заводу. Враженнями від побаченого ділилися вже ввечері за зачиненими дверима під час зустрічі представників компанії «СRH» з керівництвом району та міста, а також дирекції та інженерного корпусу цемзаводу.

Як повідомив пізніше секретар правління ПАТ «Подільський цемент» Геннадій СЕМЕНИШИН, гість був вражений теплотою зустрічі й тими успіхами, яких досягло підприємство, а також висловив готовність компанії «СRH» й надалі інвестувати кош­ти в його розвиток.

За значний внесок у розвиток економіки району голова Ка­м’янець-Подільської РДА Михайло ЖЕЛІЗНИК нагородив Нікі Хартері, Генрі Морріса, Деклана Магваєра і постійного представника компанії на підприємстві, заступника голови правління ПАТ «Подільський цемент» Дем’яна Фітцморіса ювілейними медалями «90 років Кам’янець-П­оділь­ському району».