П'ятница, 29 Березня 2024 р.
11 Жовтня 2013

У «ГАЛА ГОТЕЛІ» З’ЯВИВСЯ «BELLAGIO»

У «ГАЛА ГОТЕЛІ» З’ЯВИВСЯ «BELLAGIO»Початок вересня порадував кам’янчан відкриттям нового ресторану-клубу «BELLAGIO», що розташований на території відомого готельного комплексу «Gala Hotel».

Це не просто черговий типовий бенкетний зал – це ресторан-клуб, де ви можете відсвяткувати весілля, день народження, ювілей, хрестини чи інше сімейне свято. Також можете замовити корпоратив, приватну вечірку або навіть організувати невеличкий концерт. Приміщення залу може використовуватись для проведення конференції на 300 гостей.

Дизайн залу розроблений кам’янець-подільським архітектором Вадимом Порчинським і виконаний у стилі театру. На стінах зображені епізоди різних періодів в розвитку театру, що виконані професійними художниками і скульпторами. Стиль залу можна охарактеризувати як авторський перфоманс.

Зал оснащений професійною світловою технікою, що є однією з найважливіших деталей будь-якого свята. Ресторан-клуб не лише сучасний, модний і стильний, а й універсальний для проведення будь-якого заходу. При допомозі світлового обладнання може змінюватись кольорова гама залу, що дає змогу створювати неповторні світлові ефекти.

Ресторан може вмістити близько 200 осіб. Має два поверхи, окремий танцювальний майданчик, який може використовуватись як сцена. Другий поверх виконаний у вигляді театральної ложі, тому навіть якщо ви перебуваєте там – все одно залишаєтеся в курсі всіх подій, що відбуваються на 1-му поверсі, сцені та танцювальному майданчику, адже вони проглядаються з двох сторін.

Сцена та танцювальний майданчик оснащені звуковою технікою найвищого рівня. В ресторані-клубі на постійній основі працює вокально-інструментальний ансамбль «Оріон» під керівництвом Євгена Черногуба. Колектив добре відомий не тільки на Поділлі. Учасники гурту неодноразово працювали із зірками української та російської естради, як-от Олександр Сєров, Жанна Агузарова, Валерій Меладзе, Володимир Кузьмін та інші. Зал облаштований проектором, установкою «Штучний дим», стробоскопами, лазерами тощо.

Ресторан-клуб вписався в неповторний ландшафтний парк «Гала готелю». Він радує око зеленими газонами, унікальними деревами, кущами та квітами, струмком і штучною загатою. Альтанка та літня веранда дають змогу провести будь-який захід у різному форматі. Ваше свято, ювілей, діловий захід не будуть обмежуватися лише стінами ресторану-клубу – ви також зможете зробити оригінальну У «ГАЛА ГОТЕЛІ» З’ЯВИВСЯ «BELLAGIO»фотосесію. Дитячий майданчик, клоуни, боулінг-клуб залишаться в пам’яті ваших дітей і онуків надовго.

На території є паркінг, що охороняється.

Ресторан-клуб «BELLAGIO» зберіг для вас улюблені страви європейської та національної кухні, додавши авторські страви шеф-кухаря ресторану «Пуаро». Ресторан пропонує різноманітні холодні та гарячі закуски, страви з мангала, багате меню м’ясних і рибних страв.

Ціни в «BELLAGIO» не вищі, ніж у найпопулярніших ресторанах і бенкетних залах Кам’янця-Подільського, але якість, розмаїття, оригінальність страв, професійність колективу кухарів, за відгуками відвідувачів, гостей і замовників, є неперевершеними та відповідають європейським і світовим стандартам!

Ресторан-клуб відкритий, але до 1 травня 2014 р. працює за попередніми замовленнями. Пропонується спеціально розроблене меню з програмою святкування весіль, ювілеїв, корпоративів. Приймаються замовлення на святкування Новорічних корпоративів і Нового 2014 року.

Для школярів і студентів розроблено спеціальну пропозицію святкування Нового року з дискотекою, ялинкою, Дідом Морозом і розважальною програмою.

У тандемі з боулінг-клубом «Галактика» свята будуть неперевершеними!

Ви можете отримати інформацію та зробити попереднє замовлення за телефонами: (067) 3804355; (096) 0018018.