Субота, 20 Квітня 2024 р.
18 Жовтня 2013

ПОЗИТИВНІ РЕВОЛЮЦІЇ «ВІКНО ПЛЮС»

ПОЗИТИВНІ РЕВОЛЮЦІЇ «ВІКНО ПЛЮС»Складні інженерні рішення і надсучасні будівельні проекти для ТМ «Вікно Плюс» (власник ­ Сергій ВЕДЕРНІКОВ) більше не проблема. Вчергове цей факт її фахівці підтвердили не словом, а новим масштабним і успішним ділом. Днями вони закінчують проект з облаштування лікувально­реабілітаційного курорту «Джерела Поділ­ля» у смт Сатанів. Усього за неповних п’ять місяців величезний комплекс із площею засклення понад 10 тис.кв.м сім бригад фахівців із «Вікно Плюс» перетворили на справжнє інженерно­

архітектурне диво.

Про виграний торговою маркою тендер «ПОДОЛЯНИН» написав у березні, а в жовтні «Вікно Плюс» уже спокійно звітує замовникам про цілковиту готовність об’єкта. Жодного стандартного прямокутного вікна, лише десятки неймовірно складних фасадних конструкцій і сотні виготовлених за індивідуальним дизайном вікон – з таким надзавданням фахівці ТМ «Вікно Плюс» впоралися на «відмінно». Від рішень наших інженерів представники московських партнерів тендера з фірми «ЛДМ» були просто в захваті. Адже, незважаючи на те, що змінювати проекти доводилося мало не щодня, результат перевершив усі сподівання замовників. Їхні кам’янецькі партнери обіцяне виконали в рекордні терміни.

Те, що всі без винятку адміністративні й житлові приміщення курорту засклили, – сказати мало. Адже це був насправді «живий» об’єкт, ПОЗИТИВНІ РЕВОЛЮЦІЇ «ВІКНО ПЛЮС»будівництво якого щодня коригувала та доповнювала бригада архітекторів. Так само постійно змінювати доводилося й розміри та вигляд сотень його вікон. Окрім чітких вимірів, тут потрібен був і творчий підхід, тож впоратися з хитромудрими задумами москвичів зрештою вдалося лише фахівцям спеціального інжинірингового відділу ТМ «Вікно Плюс». Індивідуальні розрахунки, які в Кам’янці наразі можуть провести тільки його працівники, дозволяють врахувати все до найдрібніших деталей – від вітрового навантаження до естетичного вигляду кінцевого продукту.

Ефективність своєї роботи над складними інженерними рішеннями кам’янецькі майстри віконної справи доводять на практиці. Для будівництва свого комплексу російські інвестори грошей не шкодували, тож найбільше вимог виставили саме до якості вікон і скляних фасадів гігантського приміщення майбутнього курорту. Чи не основну увагу вони звертали на їхню функціональність і енергозбереження. Тож, не вагаючись, ТМ «Вікно Плюс» запропонувала замовникам свій якісний п’ятикамерний профіль європейського виробника «VEKA», найсучаснішу протизламну фурнітуру німецької компанії «Winkhaus» та енергозберігаючі склопакети «Revolution».

Цей інноваційний продукт дозволяє нашим майстрам віконної справи проектувати надсучасні вікна, які рекомендують встановлювати у житлових будинках з підвищеними вимогами до тепло- та звукоізоляції. Заповнений аргоном двокамерний склопакет має два енергозберігаючі скла та «теплу» дистанційну рамку, які допомагають максимально ефективно утримувати тепло в приміщенні та не пропускати холоду знадвору.

ПОЗИТИВНІ РЕВОЛЮЦІЇ «ВІКНО ПЛЮѻ³кна «Revolution» екологічно чисті й надійно захищають приміщення від холоду, шуму, вологи ПОЗИТИВНІ РЕВОЛЮЦІЇ «ВІКНО ПЛЮС»та протягів. Не позбавлені революційні профілі й естетизму, тож свого замовника «Вікно Плюс» не обмежує в жодному з дизайнерських рішень.

Встановити надсучасні енергозберігаючі вікна преміум-класу «Revolution» у своїх домівках можуть і кам’янчани. Замовивши їх у «Вікно Плюс» до 1 листопада, ви автоматично візьмете участь у розіграші планшету та айфонів «Apple».

Вже невдовзі фантазії своїх клієнтів «Вікно Плюс» втілюватиме і на потужностях нового надсучасного цеху з виготовлення склопакетів. Його будівництво компанія успішно завершила ще на початку 2013 р. Найбільше на території Західної України виробниче приміщення звели площею 3500 кв.м. Тут уже встановили нову лінію австрійської компанії «LISEC».

Тепер потужності ТМ «Вікно Плюс» дадуть змогу виготовляти близько 2000 склопакетів на добу. Всі склопакети тут заповнюватимуть аргоном. Цей інертний газ підвищує звуко- та теплоізоляційні характеристики, оскільки динамічний модуль пружності в нього вищий, ніж у повітря. За якістю процесу наповнення металопластикових профілів газом компанія планує пильнувати приладом фінської компанії «Sparklike Gasglass Handheld V2». Придбане обладнання та контрольно-вимірювальна техніка забезпечать заповнення склопакетів газом на рівні 95%. Потужності цієї лінії дозволяють ПОЗИТИВНІ РЕВОЛЮЦІЇ «ВІКНО ПЛЮС»задовольнити як обсяги замовлень кам’янчан, так і запити замовників з підприємств майже по всій Україні.

  Тож і не дивно, що, незважаючи на жорстку конкуренцію і чималий список вимог російського замовника, тендер на засклення одного з найбільших на Хмельниччині об’єктів будівництва отримала саме ТМ «Вікно Плюс». Адже при тому, що обсяги виробництва в цехах фірми постійно зростають, її продукція не припиняє дивувати своєю принциповою надійністю, якістю й абсолютно нестандартними дизайнерськими рішеннями. Похизуватися цим у Кам’янці-Подільському може поки що тільки «Вікно Плюс».