П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
16 Травня 2014

ПЕРШИМ КИЇВСЬКИМ КУРСАМ ІНОЗЕМНИХ МОВ – 15 РОКІВ!

П’ятнадцять років тому я зіштовхнувся із проблемою вивчення іноземної мови моїми дітьми. Звичайно, можна було скористатися послугами репетиторів, як це роблять багато батьків, але…

Колектив Кам’янець-Подільської філіїПо-перше, людей, які професійно надають цю послугу, наприклад Наталія Піщук, можна порахувати на пальцях. По-друге, репетиторство значною мірою зводить нанівець сам процес навчання. Не секрет, що значна частина репетиторів зацікавлені, аби якомога довше навчати своїх підопічних. Методики, які вони використовують, багато в чому застарілі та не дають належних результатів. Не менш значущий аспект – від¬сутність здорової конкуренції між учнями, оскільки більшість репетиторств здійснюються індивідуально.

Саме бажання, аби мої діти здобули хороші знання, і стало тим головним поштовхом до створення приватного підприємства «Перші Київські курси іноземних мов». Якщо відверто, становлення було непростим. Інколи виникали сумніви, проте сьогодні це серйозне підприємство, представлене в 9 областях нашої держави, в тому числі Києві та Харкові.

Впродовж п’ятнадцяти років роботи «Перших Київських кур¬сів іноземних мов» тисячі наших студентів здобули гарні знання, які забезпечили їм вступ до провідних університетів України та інших держав. Це тисячі дорослих людей, які завдяки знанням іноземної мови зуміли успішно працевлаштуватися за кордоном у різні компанії. А ще це сотні молодих людей, які познайомилися на наших курсах зі своїми другими половинками і створили сім’ї. Або ж завдяки набутим знанням і вмінню спілкуватися через Інтернет знайшли свої долі.

Що таке сьогодні ПП «Перші Київські курси іноземних мов»? Це:

• можливість за невисоку плату здобути глибокі, фундаментальні знання тієї чи іншої мови;

• нагода реалізувати свої знання молодим прекрасним викладачам. До речі, середній вік працівників «Перших Київських курсів іноземних мов» становить 27 років; 

• дружній колектив, який постійно перебуває в процесі навчання та вдосконалення; 

• шанс вивчити одну із десяти іноземних мов;

• щорічне оновлення літератури та удосконалення методик навчання; 

• впровадження сучасних і провідних напрацювань університетів Оксфорда, Кембриджа, Гьоте та Краківського в плані вивчення іноземної мови; 

• підготовка студентів до складання ЗНО та міжнародних іспитів TOEFL, IELTS, Start Deutsch.

Зрештою, це впевненість наших студентів і викладачів у завтрашньому дні.

Нам 15 років. Якщо міряти людськими критеріями, то це юність, намагання зробити перші дорослі кроки. Коли ж поглянути з боку бізнесу, то підприємство, яке має велику мережу філій, користується заслуженим авторитетом і при цьому продовжує розвиватися, – це успішне підприємство.

Та найголовніше як для мене, так і для «Перших Київських курсів іноземних мов» – довіра людей до нас. Це найбільша оцін¬ка нашого успіху та правильності обраного напрямку.

Ростислав ЯРЕМА.