П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
13 Червня 2014

БЕЗЗАКОННЯ ЗВУЗИЛО ДОРОГУ

Така картина в години пік на вулиці Князів Коріатовичів знайома кожному кам’янчанину. Хоча ряд із автомобілів, що незаконно вмостилися вздовж базару, найбільше хвилює водіїв, які через це не мають можливості спокійно повернути праворуч на зелену стрілку. От і виходить, що дорога, котру колись спеціально розширювали, стала вужчою. – Із самого ранку тут уже повно припаркованих автомобілів. Замість того, щоб проїхати праворуч на зелену стрілку, поки горить червоне світло, я мушу вирулювати в заторі, ­ бідкається мешканець селища Жовтневого Вадим. ­ Якби хоч раз інспектори ДАІ забрали декілька авто евакуатором на штрафмайданчик, то інші подумали б перед тим, як паркуватися в забороненому місці. 

Та, очевидно, таких, які не думають, достатньо, адже під знак «Зупинку заборонено» щодня компактно туляться понад два десятки автомобілів, перетворюючи дорогу на стоянку. До того ж більшість із них пригрівають собі місце на цілісінький день. Складається враження, що така ситуація стала звичною і для водіїв, і для працівників ДАІ. Втім останні запевняють, що хоч і патрулюють біля ринку, і штрафують, а навчити кам’янецьких шо­ферів паркуватися за правилами все ж не вдається. Попрацювати над цією проблемою по­­

обіцяв новий начальник міського ДАІ Ігор БЕСПАЛИЙ. Можливо, центральна вулиця міста таки позбудеться хоч однієї зі своїх проблем.