Субота, 20 Квітня 2024 р.
13 Березня 2015

І ЗНОВУ АГРАРНИК НА ЧОЛІ ОБЛАСТІ

Михайло ЗагороднийПрезидент України Петро ПОРОШЕНКО 6 березня підписав Указ про призначення головою Хмельницької облдержадмі­ністрації Михайла ЗАГОРОДНОГО.

Цього ж дня Глава держави особисто завітав до Хмельницького для представлення нового керівника області, якого він назвав людиною праці, гарним виробничником, здатним вправно керувати Хмельниччиною.

Михайло Загородний відомий як директор Чемеровецького солодового заводу ЗАТ «Оболонь». Народився Михайло Васильович 24 січня 1966 р. в с.Завадівка Чемеровецького району Хмельницької області. Освіту, як і двоє його попередників на посаді, здобув у Кам’янець­Поділь­сь­ко­му сільськогосподарському інституті, агрономічний факультет якого закінчив 1989 р.

З 1999 р. почав працювати в структурі корпорації «Оболонь» на посаді директора з виробництва науково­виробничої асоціації «Нива Оболоні». Протягом 2002­2009 рр. очолював товарно­насіннєвий комплекс ЗАТ «Обо­лонь». З 2009 р. ­ директор солодового заводу. 2010 р. призначений також директором з аграрних питань корпорації. Поряд із цим Михайло Загородний також був головою ТОВ «Оболонь Агро» та асоціації НВА «Нива Оболоні».

І ЗНОВУ АГРАРНИК НА ЧОЛІ ОБЛАСТІДепутат Хмельницької обласної ради від Української народної партії.

Нагороджений медаллю «За працю і звитягу».

Як повідомляють обласні ЗМІ, новопризначений голова ОДА пообіцяв за місяць сформувати свою команду з патріотично вмотивованих людей, причому всі його заступники мають бути новими людьми. До речі, перший заступник голови Хмельницької ОДА Олександр СИМЧИШИН, який виконував обов’язки керівника області після звільнення Леоніда ПРУСА, вже написав за­я­ву на складання повноважень.

Новими людьми мають бути і керівники райдержадміністрацій області, причому перші призначення відбудуться там, де керують виконувачі обов’язків голів РДА або заступники. Зважаючи на це, ймовірно, Ка­м’я­нець­Подільський район одним із перших отримає нового очільника.