Четвер, 18 Квітня 2024 р.
10 Квітня 2015

НАБІР СТРОКОВИКІВ РОЗПОЧАТО

Навряд чи колись у нас відправляли строковиків у армію з такими почестями, як це відбулося 3 квітня у РЦКМ «Розмай». Адже відновлений призов на фоні неспокою в країні сприймається зовсім по-іншому.

НАБІР СТРОКОВИКІВ РОЗПОЧАТОДо кінця травня із Кам’янеччини на строкову службу заплановано відправити 170 призовників. Цей процес нині триває, та частина імен майбутніх солдатів уже відома. Для них і організували урочистості.

– Сьогодні Кам’янець-Подільський військовий комісаріат отримав завдання від Хмельницького обласного військового комісаріату поповнити строковиками Збройні сили України, Національну гвардію та державну спеціальну службу транспорту, – розповідав на заході військовий комісар ОМВК Ігор Рибак. – На обласному збірному пункті призовники ще раз пройдуть комісію та співбесіду, після чого будуть розподілені у військові частини, зважаючи на свій освітній напрямок.

Призов має дві мети: комплектування Збройних сил України та накопичення військово-навчених людських ресурсів. Процес навчання буде дуже цікавий, і спогади про військову службу стануть одними з найяскравіших у житті. Якщо у вас чи батьків виникнуть запитання щодо соціального захисту, звертайтеся в комісаріат, і ми їх розглянемо.

До новопризваних звернулися зі словом і представники міської та районної влади, діючі військові й ветерани. Священики різних конфесій благословляли в дорогу, а художні колективи дарували пісні.