Логін:
Пароль:
Реєстрація
Забули свій пароль?
Увійти як користувач:
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:

 


   

СУБОТА, 18 ЛИСТОПАДА 2017 р.
ПРИВАТНА ГАЗЕТА ЗАСНОВАНА 26 ГРУДНЯ 1992 р.
23.03.2012

ЧИЄ М’ЯСО НЕ ПОТРАПИЛО В КОВБАСУ?

Нещодавно працівниками сектору ветеринарної міліції УМВС призупинено діяльність декількох м’ясопереробних підприємств області, в тому числі двох на Кам’янеччині, через грубе порушення ветеринарно-санітарних вимог ведення діяльності. 
Як повідомляється на сайті УМВСУ в Хмельницькій області, на одному з приватних м’ясопереробних підприємств у Кам’янець-Подільському районі, під час проведення перевірки працівниками міліції було виявлено і вилучено 150 кг тримінгу (м’яса без кісток) та 25 кг свіжомороженого сала. На іншому підприємстві району було вилучено 180 кг замороженого сала на загальну суму 1620 грн. В обох випадках сировина, яка призначалась для виготовлення ковбасних виробів, була без відповідного маркування і су­провідних ветеринарних документів. Наразі діяльність обох підприємств тимчасово призупинена, а власникам вручено приписи на усунення недоліків.
Порушників притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.107 «Порушення правил щодо карантину тварин 
та інших ветеринарно-санітарних вимог» 
КУпАП. Санкція цієї статті передбачає накладення штрафу від 3 до 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Вл. інф.

Повернення до списку