Середа, 24 Квітня 2024 р.
16 Серпня 2022

ПОДИВІТЬСЯ НА KHUYLO

У Кам’янці відбудеться Міжнародна прем’єра документального фільму іспанського журналіста Йоакима М. Віли «KHUYLO. Війна в Україні»

Літній благодійний марафон кінофестивалю «Бруківка» в підтримку українських захисників триває далі. 18 серпня 2022 р. в Кам’янець-Подільському готелі «7 Днів» о 17.00 відбудеться зустріч із маріупольським журналістом, ведучим телеканалів «Донбас 24» і «СІГМА», волонтером Максимом Грабовським, ексклюзивний міжнародний прем’єрний показ документального фільму «KHUYLO. Війна в Україні» іспанського режисера Йоакима М. Віли та показ короткого метру 2022 року з України, США та Німеччини:
– «Подзвони мені в будь-який час, я не виходжу з дому» (2022), режисерка Санджна Сельва (США)
– «Праведник» (2021), режисер Максим Тузов (Україна)
– «Наземний екіпаж» (2022), режисер Nino Mancuso (США)
– «Ілюзія» (2020), режисер Сергій Красавін та Дмитро Пертук (Україна)
– «Герої і боягузи» (2019), режисер Harald Franklin (Німеччина)
«KHUYLO. Війна в Україні» – незалежний документальний фільм Йоакима М. Віли, фотожурналіста Міжнародної федерації журналістів IFJ, документаліста, відомого документальними фільмами про африканські конфлікти та кореспондента CNN, ElSalto. У фільмі розповідається про життя українських військових, волонтерів та цивільних Києва, Харкова, Херсону, Миколаєва та Донбасу у період з 17 квітня по 22 травня 2022 р. Йоаким побував у понад 100 країнах світу, а його остання робота «Південний Судан. Біженці в регіоні Західного Нілу» була номінована на найкращий документальний фільм на шести міжнародних кінофестивалях.