Середа, 24 Квітня 2024 р.
19 Травня 2017

«ЦІНУ БАЖАННЯ» ЗНАЮТЬ У «ТАНДЕМІ»

Кам’янець-Подільський народний театр «Тандем» 13 травня у РЦКМ «Розмай» презентував нову виставу «Ціна бажання» за п’єсою Асі Котляр.

«ЦІНУ БАЖАННЯ» ЗНАЮТЬ У «ТАНДЕМІ»У центрі історії шестеро молодих жінок, у кожної – своя життєва історія, у кожної – заповітне бажання, за виконання якого потрібно заплатити десятьма роками власного життя. Чи варте омріяне щастя такої ціни, героям постановки довелося вирішувати на сцені. Це історія, яка показує, що у житті за все доводиться платити, тож співпереживати, сміятися та плакати разом з акторами на сцені театралам довелося впродож усієї вистави.

Як зазначила керівник «Тандема» Галина Коротенко-Молдован, постановка п’єси стала важливим кроком у їхньому театральному житті, адже до жанру фантасмагорії актори звернулися вперше. Працювали над виставою чотири місяці, впродовж яких актори пізнавали характери, думки своїх героїв, їхні мрії та бажання.

– П’єса Асі Котляр «10 років життя» цікава своєю ідеєю та змістом, у ній йдеться про дуже знайомі нам речі, й теж хочеться вірити в диво. Процес підготовки був дуже вражаючим, адже ми обрали складніший текст, який відрізняється від попередніх. Ми не стоїмо на місці, завжди шукаємо та пробуємо щось нове для себе, – розповідає пані Галина.

Актори задоволені вдало виконаною роботою і планують 25 травня ще раз відтворити історію жіночих бажань на сцені.

Оксана НЕСТЕРОВСЬКА.