П'ятница, 29 Березня 2024 р.
28 Вересня 2018

У «ГОЛОСІ ПОЛЬЩІ» КАМ’ЯНЕЦЬКИЙ ЛЕЙТМОТИВ

У «ГОЛОСІ ПОЛЬЩІ» КАМ’ЯНЕЦЬКИЙ ЛЕЙТМОТИВЮна кам’янчанка Альбіна Мручко, яка вже близько півтора року проживає у Вроцлаві, бере участь у вокальному шоу «The Voice of Poland-9» («Голос Польщі») та успішно пройшла відбірковий етап.

Її виконання пісні «Only Love Can Hurt Like This» приємно вразило журі, що й дало можливість талановитій дівчині продовжити виступ.

– Це моя перша участь у вокальному шоу, – зізнається 21-річна Альбіна. – Ще з 13 років часто чула від близьких: «Піди на кастинг, спробуй, у тебе все вийде!», але все чекала моменту, коли буду свідома, що я роблю, а головне – навіщо. Після закінчення університету переїхала до іншого міста, знайшла роботу, й моє життя дещо змінилося. Відсутність близько року концертів і музичної практики вплинула на хвилювання перед виступом. Та все ж обрана композиція кожною нотою і словом до тонкощів передала мої емоції та почуття. І це допомогло. Справжність, щирість – ось, що насправді ціную в музиці.

Кам’янчанка вивчала джазову та сценічну музику в Люблінському університеті ім.Марії Кюрі-Склодовської. Із задоволенням займається вокалом, грає на музичних інструментах, а також не байдужа до лірики. Наразі працює в дитячому центрі розвитку інструктором зі співу та втілює в життя нові проекти.

Вікторія БОЯРШИНОВА.