П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
14 Грудня 2012

НА ВСІ 100%: СТАНЦІЇ ТЕХОБСЛУГОВУВАННЯ «ВАКО» – 5 РОКІВ!

НА ВСІ 100%:  СТАНЦІЇ ТЕХОБСЛУГОВУВАННЯ «ВАКО» - 5 РОКІВ!  19 грудня, п’ять років тому, в місті відкрилась нова, нікому не відома станція технічного обслуговування. Але з самого початку її команда добре засвоїла прості правила: щоб стати одними з найкращих, потрібно реагувати швидше за інших, якісно виконувати свою роботу і щодня її вдосконалювати. Надійність, майстерність і відповідальність стали провідними критеріями тепер уже відомої СТО «ВАКО», що розташована на вул.Жукова, 7а. У День святого Миколая колектив станції відзначатиме свій перший ювілей. До 5-річчя СТО колектив підготував сюрприз – відкриття магазину автозапчастин.

Засновники СТО ­ приватні підприємці та знавці своєї справи Іван ПАВЛЕНКО і Микола ШЕВЧУК. У розмові з останнім ми спробували дізнатися про секрети успіху.

­ Миколо Михайловичу, якого прогресу вдалось досягти за 5 років існування СТО?

­ Першим пріоритетом для нас стало набуття гарної репутації. Важливо було зробити так, аби люди, не замислюючись, йшли саме до нас, аби знали, де їм допоможуть швидко і якісно. Разом з Іваном Павленком, який не шкодує сил для того, щоб вивести СТО на високий рівень, та досвідченими фахівцями ми просто виконуємо роботу з повною віддачею. Саме тому сьогодні маємо чимало клієнтів. І це не тільки кам’янчани. До нас приїжджають ремонтувати авто і з Дунаєвецького району, Хотина, Чернівецької та Тернопільської областей.

За п’ять років наполегливої праці ми досягли того, що станція значно розвинулася як ремонтна база. Сьогодні, з нагоди п’ятиріччя нашої діяльності, ми відкриваємо магазин. Будь­хто може прийти і придбати запчастини не тільки вітчизняного виробника, а й європейських грандів автоіндустрії. Для нас найголовніше ­ щоб усі деталі були доступними. Що ж стосується роботи самого СТО, то я вважаю, репутацію ми маємо непогану, враховуючи, що завантаженість наших автослюсарів стовідсоткова. Та й відгуки клієнтів позитивні.

­ Чи плануєте Ви розширятись?

­ Так, звичайно, вже додатково набрані менеджери для продажу автозапчастин у магазині. На сьогодні наполегливо спрямовуємо свою увагу на його розвиток, щоб гідно конкурувати з іншими автомагазинами міста.

­ Чим СТО «ВАКО» відрізняється від інших?

­ Швидкістю. Мабуть, за рахунок кількості автослюсарів. Ми не змушуємо клієнтів довго чекати, власники завжди можуть розраховувати на те, що впродовж дня їхні авто будуть полагоджені. На інших СТО цей процес трохи затягується. До того ж наш клієнт не переймається, де взяти ті чи інші запчастини, ми оперативно вирішуємо всі питання щодо комплектації, власник просто приходить і забирає готову машину. Плюс цінова політика, звичайно. Розцінки помірні, тому автомобілістам середнього статку по кишені наше обслуговування. Для нас важливо, щоб не тільки був гарно відремонтований автомобіль, але й щоб клієнту було приємно ­ ми прагнемо ввічливо і коректно спілкуватись, враховуємо всі побажання.

Клієнти самі обирають, де їм краще. І нам приємно бачити щодня, скільки автомобілістів зробили вибір на нашу користь. Дякуємо їм за це і сподіваємось на подальшу співпрацю!

Володимир ОБРАЗЦОВ.