Четвер, 25 Квітня 2024 р.
1 Листопада 2013

ЗИМОВА КАЗКА ВІД «СЕРВУСА»

ЗИМОВА КАЗКА ВІД «СЕРВУСА»У багатьох склалася думка, що зведення будинку взимку не просте завдання, якщо взагалі можливе. Аби правильно побудувати дім з цегли, потрібно врахувати, що процес потребує додаткових зусиль, безлічі обмежень, а також використання спеціальних будматеріалів.

Канадська технологія будівництва, яку використовує компанія «Сервус», дає змогу будуватись не тільки навесні, влітку чи восени, а й взимку, причому будівля не втрачає якісних характеристик. Завдяки досвіду фахівців компанії, звести будинок, котедж або дачу взимку не складає жодних проблем.

Основним елементом конструкції для зведення стін канадського будинку є сендвіч-панелі (СІП-технологія). Вони виготовляються в теплому заводському приміщенні за європейськими стандартами і транспортуються безпосередньо на будівельний майданчик. Зведення стін і перекриття будинку здійснюється при температурі повітря до -180С з використанням спеціальної монтажної зимової піни.

Фундамент заливається стрічковий або на гвинтових палях, адже конструкція будинку легка, і використовувати монолітний бетонний фундамент немає

потреби. Взимку можна безбоязно встановлювати основу для майбутнього будинку при температурі навколишнього середовища до -100С з використанням спеціальних протиморозних добавок.

Плюсом будівництва взимку, як правило, є відсутність дощів. Каркас будинку складається з дерев’яних елементів, яким чудово підходить сухе зимове повітря. Ще однією перевагою будівництва в зимовий період є відсутність бруду, а це – чистота на будівельному майданчику і у вашому будинку!

Нещодавно в Кам’янці-Подільському розпочалося зведення будинку за канадською технологією від компанії «Сервус». Запрошуємо всіх охочих відвідати будівельний майданчик (вул.Суворова, 8) і на власні очі переконатися, наскільки легким і простим процесом є зведення будинку!




Адреса: м.Хмельницький, вул.Проскурівська, 24/1.


Тел.: (0382) 707-606, 097-900-76-48.

Сайт:
http://servus.km.ua/

Пошта: office@servus.km.ua