Четвер, 18 Квітня 2024 р.
7 Листопада 2014

ПОДІЛЬСЬКА ЛІГА ПОБИЛА РЕКОРД

КВНРекордним ХІІІ фестиваль Подільської ліги КВН, який 30 жовт-ня відбувся в коледжі ПДАТУ, став за кількістю учасників. На одній сцені виступили аж 20 команд веселих і кмітливих (включно із «Нашим Форматом» поза конкурсом). Дванадцять з них – кам’янецькі команди, більшість яких представляє національний університет.

Такий «бум» назрівав давно, адже в останні роки КВНівський рух у нашому місті набирав обертів. Ситуація в країні десь його пригальмовувала, але хіба можна примусити студентів відмовитися від хвацьких жартів? І хоч не всім молодим командам вдавалося розсмішити нашого вибагливого глядача, побачити на сцені Подільської ліги можна було чимало перспективних гравців.

Перемогу у фестивалі судді віддали тернопільському «Бонусу». А ще, за підсумками змагань, визначилися з учасниками двох найближчих чвертьфіналів, які заплановані на 27 листопада і 4 грудня. В першому чвертьфіналі гратимуть: «Just do it», «Блюз», «Зважені і щасливий», «Валєра пішов звідси» (Кам’янець-Подільський), «Ми з 90-х», «Педагоги тоже люди» (Хмельницький) та «Бонус» (Тернопіль). У другому: «Збірна ведучих Орининської губернії», «Збірна випускників», «Своя атмосфера», «7-BIT» (Кам’янець-Подільський), «Без 15 шість» (Хмельницький), «Ляпас» (Тернопіль) і «Stop-кадр» (Берегомет).