Логін:
Пароль:
Реєстрація
Забули свій пароль?
Увійти як користувач:
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:

КОМІСІОНКА

П'ЯТНИЦЯ, 22 ЧЕРВНЯ 2018 р.
ПРИВАТНА ГАЗЕТА ЗАСНОВАНА 26 ГРУДНЯ 1992 р.

22.10.2010

У ПДАТУ ВАРИЛИ ЮШКУ

Минулого четверга перед центральним корпусом ПДАТУ було велелюдно - саме там проходив фестиваль риби, організований біотехнологічним факультетом ПДАТУ. Не про-йшло і години, як люди розкупили привезену від виробників свіжу та сушену рибу. Перед корпусом біофаку було влаштовано справжнє свято для любителів ухи. У величезних казанах студенти та викладачі готували юшку, запікали рибу та варили раків, а потім частували цією смакотою всіх бажаючих. Від майтер-класів неможливо було відірвати очей.
- Фестивалі вже стали доброю традицією нашого факультету, - каже декан біотехнологічного факультету ПДАТУ Микола ПОВОЗНІКОВ. - Студенти не лише теоретично, а й практично навчаються, а також показують свої вміння. Так у попередні роки ми провели свята м’яса, молока, меду. Результатами задоволені. Приємно, що студенти творчо підходять до таких заходів і сприймають їх на «ура». Підтвердженням цього була кулінарно-мистецька програма «Від ікринки до осетринки», підготовлена нашими студентами та проведена на високому рівні.
Цього ж дня на стадіоні ПДАТУ відзначали День українського козацтва, проведення якого вже також стало доброю традицією цього навчального закладу. Насичена спортивна програма, різноманітні конкурси та змагання створили справжню святкову атмосферу. 


Повернення до списку