П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
1 Жовтня 2021

…А ЗИМА БЛИЗЬКО

Як ми повідомляли в минулому номері газети, сесія міськради, призначена на 23 вересня, того дня не розпочалася через блокування трибуни депутатами з групи «Ми – кам’янчани» і постійні суперечки. Не допомогли і неодноразові наради голів фракції, які скликав міський голова Михайло ПОСІТКО. Не запустила чергова зустріч політичних опонентів і роботу сесії міськради в п’ятницю, 24 ве­ресня.

Результат пошуку взаєморозуміння був однаковий щоразу: народні обранці йдуть на нараду, повертаються ніби з консенсусом, а щойно справа доходить до роботи – починають один одного звинувачувати в ма­ніпуляціях, мовляв, домовлялися ми не так.
Міський голова наполягав на своєму законному праві формувати порядок денний, за який депутати мають право голосувати або ні. Голова депутатської групи «Ми – ка­м’янчани» Василь КОБИЛЬНИК наполягав на своєму баченні порядку денного.
Ситуація вже стабільно патова – мер має право, а «Ми – кам’янчани» – голоси. В результаті – жодних рішень сесія не ухвалила. Перелік запропонованих на розгляд народних обранців питань оприлюднено на сайті міськради.