Четвер, 25 Квітня 2024 р.
10 Грудня 2021

РЕБРЕНДИНГ ЦЕМЕНТНИХ ЗАВОДІВ CRH В УКРАЇНІ

Із 22 листопада 2021 р. цементні заводи CRH в Україні – АТ «Подільський цемент», ТОВ «Цемент» і ПрАТ «Миколаївцемент», працюють під новим брендом CEMARK.

Голова правління АТ «Подільський цемент» Анна ДІАКОВАРебрендинг цементних заводів CRH в Україні пов’язаний зі зміною глобальної структури брендингу підприємств CRH – перехід CRH від бренду холдингової компанії до глобального корпоративного бренду. Відповідно до цієї структури, всі виробничі підприємства Групи здійснюють діяльність під власними локальними брендами, а свою приналежність до CRH демонструють через допис A CRH COMPANY. Вона наочно відображає одну з ключових цінностей Групи – працюємо локально, але діємо як єдина компанія.
Керуючий компаніями CRH в Україні Фредерік ОБЕ– Для нашої компанії це історичний момент – ми ступаємо на шлях створення сильного національного бренду із власною українською спадщиною, – зазначає Фредерік ОБЕ, керуючий компаніями CRH в Україні. – Для нас це не лише зміна назви та логотипа. Працюючи над новим брендом цементних заводів, ми визначили нашу місію в Україні – разом із партнерами закладаємо надійний фундамент сталого розвитку України. Водночас, залишаючись у складі CRH, ми й надалі у своїй діяльності дотримуємося принципів сталого розвитку з фокусом на пріоритетні напрям­-ки – охорона праці й безпека, захист довкілля, працівники, ділова етика та підтримка місцевих громад.
22 листопада відбулася офіційна презентація нового бренду працівникам заводів і кому­ніка­-ція стейкхолдерам, а також за­пра­цював новий сайт (www.cemark.ua). Підприємства вже почали використовувати новий логотип на документах, протягом наступних декількох місяців на заводах замінять усі вивіски, а з січня 2022 р. цемент фа­су­ватимуть у мішки під новим брендом CEMARK.

Команда маркетингу і комунікацій.


ДЛЯ ДОВІДКИ

CRH – один із лідерів у сфері будівельних матеріалів у світі. На 3100 підприємствах холдингу в 29 країнах світу зайнято близько 76 600 осіб. Це найбільший виробник будівельних матеріалів у Північній Америці та Європі. Компанія також представлена в Азії. CRH виробляє і поставляє будівельні матеріали, продукти та інноваційні рішення, які застосовуються як у реалізації великих інфраструктурних проєктів, так і будівництві комерційної та житлової нерухомості. Детальніше про компанію дивіться на сайті (www.crh.com).
CEMARK об’єднує цементні заводи CRH в Україні – АТ «Подільський цемент», ТОВ «Цемент» і ПрАТ «Миколаївцемент».
Зокрема, АТ «Подільський цемент» (м.Кам’я­нець-­Подільсь­кий, Хмельницька область, Україна) є одним із найбільших виробників цементу не лише в Україні, а й у Європі. Завод діє з 1970 року, а з 1999-го входить до складу Групи CRH. 2011 року на заводі ввели в експлуатацію одну з найбільших у Європі печей для випалювання клінкеру сучасним, екологічнішим, сухим способом. Він використовується для виробництва цементу на всіх підприємствах CEMARK. Детальніше про компанію дивіться на сайті (www.cemark.ua).