11 Квітня 2024

Громада виконала чергові запити військових частин. Днями вже передали автомобіль вартістю 500 тис. грн для одного з підрозділів Сил оборони, квадрокоптери DJI -Mavic-3Т й дві одиниці DJI Mavic-3 (загальна вартість – 350,5 тис. грн) та чотири дводіапазонні підсилювальні антени (120 тис. грн). А також погоджено закупівлю 30 FPV дронів, комплексу РЕБ та пошукового прожектора.

11 Квітня 2024

У місті відбулася низка заходів на вшанування пам’яті нашого видатного земляка – українського художника-графіка, заслуженого художника України Бориса НЕГОДИ, якому 7 квітня (офіційно 8-го) мало виповнитися 80 років. Майстер пішов із життя 18 січня 2020 р.

11 Квітня 2024

Загарбники продовжують забирати життя синів Кам’янеччини. Розумні, порядні, патріотичні та щирі… Такими їх запам’ятають рідні, близькі й усі, хто знав.

11 Квітня 2024

Їхній останній притулок – на Алеї Слави міського кладовища. Пам’ять про них – у наших серцях. Меморіальні дошки трьом Почесним громадянам Кам’янця-Подільського, які загинули, виборюючи незалежне майбутне для України і своїх дітей, відкрили протягом тижня в навчальних закладах, які Герої свого часу закінчили.

8 Квітня 2024

Із 1 квітня 2024 р. ДП «Поліграфічний комбінат «Україна» змінює вартість бланків паспорта громадянина України для виїзду за кордон. У зв’язку з цим зростає і загальна вартість оформлення цього документа…

4 Квітня 2024

Наприкінці минулого тижня в місті почалися активні дебати щодо реорганізації «Квіткової алеї», що біля Центрального ринку. Соцмережі замайоріли заголовками про закриття квіткових рядів, а люди почали активно висловлювати здогадки щодо події. Міський голова Михайло ПОСІТКО прокоментував нововведення.

4 Квітня 2024

Посмертно… Як боляче, що все частіше нагороди та відзнаки знаходять своїх Героїв саме так – посмертно. І яким страшним є це слово для родин, котрі втратили найдорожчих – синів, чоловіків, батьків.

4 Квітня 2024

На вебплатформі е-Ветеран фахівці Міністерства у справах ветеранів створили Єдину базу знань для ветеранів війни і членів їхніх сімей.
У базі можна знайти відповіді на нагальні запитання щодо послуг із професійної адаптації, підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації…

4 Квітня 2024

На базі ЛОР-очного відділення міської лікарні створено ще один підрозділ – малоінвазив­ної хірургії, відкриття якого відбулося вчора, 3 квітня, за участі керівництва міста і медзак­ладу. Таким чином лікарня впроваджує так звану «хірургію одного дня». При цьому інно­ва­ційному методі пацієнт може прооперуватися та повернутися додому максимально швидко.

4 Квітня 2024

29 березня місто знову було в жалобі. Цього разу громада проводила в останню путь солдата Миколу КУЛЯБІНА.

4 Квітня 2024

За минулий місяць у Кам’янці-Подільському з’явилися на світ 57 маленьких українців: 30 дівчаток і 27 хлопчиків.

4 Квітня 2024

Держаудитслужба встановила фінансові порушення на суму 3,9 млн грн у Кам’янець-Подільському національному університеті. Порушення бюджетного законодавства включає необгрунтоване використання кош­тів загального фонду для ви­плати зарплати, призначеної зі спеціального фонду. Це призвело до покриття витрат на суму майже 3,2 млн грн.

4 Квітня 2024

Із 1 квітня у Хмельницькій області розпочинається нерес­това заборона на вилов водних біоресурсів. На річці Дністер з усіма притоками вона триватиме до 10 червня, в усіх інших річках та їхніх кореневих водах (руслах річок з усіма діючими рукава­-ми, затоками, затонами) – до 20 травня, а у водосховищах – по 9 червня.

28 Березня 2024

Із 29 березня в місті припиняється подача тепла в житлові будинки. Цей крок викликаний прогнозом погоди, котрий обіцяє потепління ближче до вихідних.

28 Березня 2024

22 березня в Кам’янці-Подільському, в Старому місті, відбулася загальноміська міжконфесійна хресна дорога за мир в Україні.