28 Березня 2024

Світлі душі наших захисників знову поповнили небесне військо. Чергові втрати при­вносять у наші громади біль і смуток.

28 Березня 2024

– Споруда справді в жахливому стані. Й іншої дороги, щоб її об’їхати, там справді немає. Але розмова з директором кар’єру Анатолієм Оліневичем із цього приводу вже була, і він пообіцяв, що найближчими днями міст відремонтують, – каже голова громади.

21 Березня 2024

18 березня у пресцентрі міської ради відбувся брифінг для ЗМІ. Крім згаданих у сусідніх статтях інформацій про пересадку серця в міській лікарні та вимушену зупинку київського потяга, журналістам розповіли про процес усунення провалу тротуару на пр.Грушевського і повернулися до чуток навколо візиту Ірини ФАРІОН, зокрема про те, що подія обійшлася місту в солідну копійку.

21 Березня 2024

Голова райради Михайло СІМАШКЕВИЧ поділився гарною новиною – громада гміни Шемуд Вейгеровського повіту Поморського воє­водства (Польща) передала 2 спеціалізовані автомобілі для наших військових і тергромад.

21 Березня 2024

Найвищу ціну за волю України, спокійне та мирне життя для кожного з нас заплатили ще троє хоробрих Героїв-земляків.

21 Березня 2024

17 березня на громадян, які прямували до міста, очікував неприємний сюрприз. У зв’язку з деформацією земляного полотна на перегоні Нігин – Гуменці, було тимчасово закрито рух для потяга №139/140 сполученням Київ – Кам’янець-Подільський. Кінцевою станцією для цього рейсу о 8.12 вимушено став Нігин, що розташований майже за 20 км від Кам’янця.

21 Березня 2024

Продовжуючи традицію вшанування пам’яті загиблих у російсько-українській війні Героїв-земляків, протягом тижня було урочисто відкрито меморіальні дошки ще трьом Почесним громадянам м.Кам’янця-Подільського.

21 Березня 2024

Президент України Володимир Зеленський присвоїв почесне звання «Мати-героїня» 13 жінкам Кам’янець-­Подільського району.

14 Березня 2024

235 500 грн зібрав благодійний аукціон для потреб ЗСУ, організований радою ветеранів громади (керівник – Микола Ящук) за підтримки міської ради. Захід відбувся 12 березня в «Клеопат­рі», де зібралися військові, освітяни, медики, депутати, працівники міської ради і комунальних підприємств, бізнес й активна громада.

14 Березня 2024

Перестають битися серця сміливих, відважних воїнів, які віддають життя за свободу і незалежність нашої держави, але ніколи не обірветься струна пам’яті про наших Героїв-захисників.

14 Березня 2024

6 березня міська організація Українського Червоного Хреста у співпраці з БФ «SOS: штаб громадянської оборони» за підтримки Данського Червоного Хреста відкрила волонтерсько-молодіжний простір.

14 Березня 2024

7 березня відбулася перша цього року сесія Кам’янець-Подільської районної ради. Відзначилася 23-тя зустріч депутатів цього скликання не суперечками, а ухваленими рішеннями.

14 Березня 2024

У КНП «Лікувальний діагностично-консультативний центр» працює лікарська консультативна комісія, головою якої є завідувач хірургічного відділення Олександр МІСЕВИЧ. Голова комісії видає та затверджує різноманітні медичні довідки.

14 Березня 2024

Як уже повідомля­лося в минулому номері газети, команда архітекторів зі Львова здобула першу премію у Все­україн­ському архітектурному конкурсі на найкраще перед­проєктне рішення реставрації з при­стосуванням пам’ят­ки архітектури ХVI-XVIII ст. «Кушнірська башта», що у Старому місті, оголошеному міською радою.

7 Березня 2024

У перших числах березня місцеві медики і громадські активісти здійснили поїздку на фронт для забезпечення захисників продуктами харчування та медикаментами.