Четвер, 25 Квітня 2024 р.
20 Лютого 2015

НОВІ ПЕРЕМОГИ ШКОЛИ МИСТЕЦТВ

10 лютого в міській дитячій школі мистецтв відбувся щорічний шкільний пісенний конкурс «Сім нот», у якому взяли участь учні відділу сольного співу у віковій категорії від 6 до 16 років. На розсуд журі учасники представили твори в академічній, народній та естрадній манерах.

НОВІ ПЕРЕМОГИ ШКОЛИ МИСТЕЦТВРезультати конкурсу стали відомими наступного дня під час благодійного звітного концерту відділу сольного співу. Переможців журі відзначило не лише грамотами, але й приємними подарунками. Кошти, зібрані завдяки виступам дітей, будуть відправлені на допомогу військовослужбовцям, які перебувають у зоні АТО.

Перемогою викладачів школи потішила й учениця класу декоративно-прикладного мистецтва Марія Гира (клас викладача Тетяни Білоус). З дипломом вона повернулася з Хмельницького, де підбивали підсумки Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!», присвяченого Шевченківським дням. Грамоту за високу художню майстерність вона отримала від директора Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтв Анатолія Бєлєванцева.

Марія представила на розсуд журі триптих «Катерина», виконаний у техніці витинанки і текстильного колажу до вірша «Зійшлись, побрались, поєднались».

Світлана ВІТКОВСЬКА, викладач школи мистецтв.