Середа, 24 Квітня 2024 р.
22 Травня 2015

ДВА ТИЖНІ НА ВИСТАВЦІ, ЦІЛИЙ РІК У КАЛЕНДАРІ

ДВА ТИЖНІ НА ВИСТАВЦІ, ЦІЛИЙ РІК У КАЛЕНДАРІСправжня весна в Кам’янці запанувала не лише надворі, але й у стінах міської Виставкової зали. З 13 травня її ніжні, яскраві та романтичні фарби можна роздивитися на вже традиційній для місцевих художників виставці «Кам’янецька весна». Свіжі, як і нинішня пора року, полотна іменитих корифеїв і зовсім молодих митців тут укотре об’єднала «Перша подільська фермерська кредитна спілка».

– Запровадивши щорічну виставку «Кам’янецька весна», ми мали на меті згуртувати талановитих місцевих художників, – каже голова правління кредитної спілки Сергій Гищук. – Щоб ті, хто лише починає, мали можливість заявити про себе, а митці з чималим досвідом – поділитися ним із молодими. За підсумками кожної виставки ми видаємо ілюстрований роботами місцевих художників календар. Нашим клієнтам він настільки подобається, що розбирають його за лічені дні.

Декілька екземплярів календаря зі світлинами соковитих натюрмортів, витончених портретів та ніжних весняних пейзажів у офісі спілки все ж залишилися. Охочих прикрасити ними свій кабінет чи домашню кімнату чекатимуть на закритті виставки

28 травня. Гостей та учасників до Виставкової зали запрошують не лише на неформальне спілкування, але й до генерації нових мистецьких ідей, які готові підтримувати меценати.