Середа, 24 Квітня 2024 р.
19 Лютого 2016

ВІД ЛЮБОВНОГО ЯРМАРКУ – ДО ЛЮБОВНИХ ІСТОРІЙ

Степан та Ірена ПухальськіЦьогорічне свято закоханих потішило кам’янчан масштабними дійствами. Урочиста атмосфера панувала вже напередодні Дня святого Валентина.

13 лютого у Виставковій залі на Соборній розпочала роботу арт-ярмарок виробів ручної роботи «Made with love». Організатором заходу виступила кам’янецька майстриня, дизайнер поліграфії Анна Єрмістова.

– У нашому місті багато творчих людей, які займаються хенд-мейдом. На жаль, не всі мають можливість реалізовувати свої товари, представляти їх публіці. Я ж вирішила допомогти їм у цьому, – розповідає дівчина.

Реалізація ідеї вдалася, адже у виставці-продажу взяли участь понад 20 майстрів, представили вони більше як тисячу робіт, а за два дні їх оглянули сотні відвідувачів.

Поціновувачі мали можливість обрати подарунки на будь-який смак і гаманець. Від солодощів, випічки – до прикрас, іграшок, мила, посуду, блокнотів, головних уборів та елементів одягу. А найголовніше, що все це створено з величезною любов’ю до своєї справи.

ВІД ЛЮБОВНОГО ЯРМАРКУ - ДО ЛЮБОВНИХ ІСТОРІЙНаступного дня в прикрашених маршрутках волонтери вручали парам невеличкі подарунки, а ще закохані могли безкоштовно прокататися на ретро-автомобілі та лімузині. Великою популярністю користувалися і облаштовані майданчики для фотографування у різних частинах міста.

Ввечері біля Ратуші відбувся концерт із конкурсами для закоханих, призовими лотереями і виступами гумористів. А також міський голова Михайло Сімашкевич нагородив призерів конкурсу на найкраще відео «Love story». Переможцем визнали творче подружжя Степана та Ірени Пухальських. Завершився вечір концертом Марієтти Вейс і дискотекою.



Вікторія КОЖЕВНІКОВА.