Четвер, 28 Березня 2024 р.
1 Квітня 2016

БЛАГОДІЙНА УКРАЇНА СТАЛА ВДВІЧІ БІЛЬШОЮ

У нас є тільки один спосіб стати щасливими – зробити щасливою іншу людину. Цю думку підтвердила церемонія нагородження переможців IV Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2015», яка відбулася 24 березня в Києві.

Співорганізатори церемонії: президент Асоціації благодійників України Олександр Максимчук, голова правління МБФ «Україна 3000»  Марина Антонова і Сергій Ісаєнко (в центрі)Такої кількості по-справжньому щасливих людей, зібраних в одному місці, важко пригадати. Насправді щасливих, бо за кожним із них стоїть навіть не одне значно покращене або взагалі врятоване життя (лік іде на сотні та тисячі), а іноді й просто подарована часточка своєї душі.

Неодноразово учасником цього конкурсу був і Благодійний фонд «МіСт» імені Михайла Савенка, діяльність якого широко відома в Хмельницькій області, й на Кам’янеччині зокрема. І хоча цього року ми не стали лауреатами, але це, мабуть, єдине змагання, де не так важливо отримати нагороду, бо перемогли всі. І насамперед сама свята справа благодійництва.

Понад сім сотень благодійних програм і проектів, масштабних акцій та особистих добрих вчинків представили на конкурс добродійників з усіх куточків України. Приємно, що цього року їх кількість збільшилася вдвічі!

Найкращі отримали найвищу доброчинну нагороду України – бурштинових «Янголів Добра».

Серед лауреатів конкурсу є і знайомі імена: в номінації «Благодійник – неурядова організація (спільнота)» друге місце посіло ГО «Мистецька сотня «Гайдамаки» з Хмельницького, також друге місце в номінації «Волонтер: фізична особа» виборола волонтер Оксана Радушинська зі Старокостянтинова.

Участь у церемонії взяли дружина Президента України Марина Порошенко, Патріарх Київський та всієї Руси-України Філарет, голова Наглядової ради Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» Катерина Ющенко, політики, урядовці, діячі культури. До речі, членом Наглядової ради конкурсу «Благодійна Україна» є уродженка Кам’янця, співачка Марина Одольська.

Сергій ІСАЄНКО, президент 

Благодійного фонду «МіСт» імені Михайла Савенка.