Вівторок, 16 Квітня 2024 р.
29 Квітня 2016

СМІШНІ ХМЕЛЬНИЧАНИ

СМІШНІ ХМЕЛЬНИЧАНИУ Подільській лізі КВН перемогла хмельницька команда «Без 15-ти шість».

Фінал відбувся 21 квітня в РЦКМ «Розмай». Змагалися шість команд: кам’янецькі «Блюз», «Fox-ПП», «Just do it» та «Збірна ведучих Орининської губернії», а також хмельницькі «Ми з 90-х» і «Без 15-ти шість». З нашого міста найдотепнішими виявилися «Just do it», котрі посіли ІІ місце. Фаворитами були і «Ми з 90-х», однак стали третіми. Найвище суддівська колегія оцінила «Без 15-ти шість» (міський голова Михайло Сімашкевич і нардеп Володимир Мельниченко преміювали чемпіонів трьома тисячами гривень), тож про них розповімо детальніше.

Цю команду створено 4 роки тому. Вона постійно грає в кам’янецькій Подільській лізі, але в попередніх сезонах зупинялася ще у чвертьфіналах. Склад її часто змінювався. І хоч загалом у колективі нараховується близько десяти гравців, у фінальній грі виступили лише двоє. Про-те мала кількість не завадила якості.

– Скажу чесно, що самі не сподівалися на перемогу, – каже капітан команди Віктор Перунський. – Взагалі фінал був непередбачуваним. Це чемпіонство одне із найбажаніших для нас.

– Що означає дивна назва вашої команди?

– Історія проста. Перед першим виступом за кулісами до нас підійшов ведучий і запитав наз-ву команди. А одночасно з ним якийсь хлопчик запитав, котра година, на що ми відповіли «Без 15-ти шість». Ведучий вусом не рухнув і пішов собі, а на початку концерту оголосив нас як «Без 15-ти шість».

Приємні новини є і від кам’янецької команди «Наш Формат», котра змагається у регіональній Лізі сміху в Тернополі. Минулого тижня кам’янчани, працюючи із тренером Олександром Теренчуком (актор «Країни У»), зуміли подолати етап 1/8 фіналу.

«Наш Формат» висловлює подяку за підтримку ТОВ «Український Кристал» та міській владі.