П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
21 Квітня 2017

ВОГНЕМ І МЕЧЕМ: «ФОРПОСТ» ЗДИВУЄ КОЖНОГО

Захоплюючі середньовічні бої, смачна їжа, яскрава концертна програма, різноманітні майстер-класи – ці та інші розваги чекатимуть на грандіозному середньовічному фестивалі «Форпост», що пройде в Кам’янці-Подільському із 29 квітня до 1 травня.

ВОГНЕМ І МЕЧЕМ: «ФОРПОСТ» ЗДИВУЄ КОЖНОГО

Традиційно найбільш видовищна складова фестивалю – відтворення середньовічних подій. Глядачі побачать як бої один на один, так і групові – п’ять на п’ять; всі на всі. Також заявлена велика концертна програма, фаєр-шоу, стрільба з луків, середньовічні вуличні танці, ярмарок народних майстрів, конкурс історичного костюма. Всі охочі зможуть взяти участь у майстер-класах із танців або ж навчитися власноруч створювати різноманітні речі за старовинними технологіями.

Охочі зможуть скушувати їжу, приготовану на вогнищі за давніми рецептами, а поціновувачі вишуканих напоїв – пригоститися смачною медовухою, ароматними настоянками, рецепти яких дійшли до нас із прадавніх часів.

Окремим бонусом буде парад байкерів і виставка мототехніки, адже поїздка на фестиваль уже стала доброю традицією та обов’язковим пунктом для байкерів зі всієї України і зарубіжжя.

На музичній сцені фестивалю виступатимуть рок-гурти з України та Білорусі. Хедлайнер концертної програми – легенда білоруського металу «Gods Tower».

– «Форпост» – це спільнота сміливих, авантюрних і вільних духом людей. Незалежно від того, хто ви – лицар, байкер, домогосподарка з дітьми або офісний працівник, – якщо відчуваєте себе вільною людиною, прагнете нових вражень і знайомств, ми чекаємо на вас у нашій великій фестивальній родині! – каже організатор фестивалю Костянтин Пархоменко.

Вартість квитків: у день фестивалю – 150 грн. на 1 день; 400 грн. на 3 дні. Квиток дає право на перебування тільки у локації проведення фестивалю (Новий замок). Відвідування інших музейних об’єктів оплачується окремо згідно із розцінками музею-заповідника.

Квитки на «Форпост» можна придбати тут: https://www.concert.ua/eventpage/forpost 

Ольга БАНАХ.