Четвер, 25 Квітня 2024 р.
19 Вересня 2017

27 ВЕРЕСНЯ – ДЕНЬ ТУРИЗМУ СТАНЬ ТУРИСТОМ У СВОЄМУ МІСТІ!

Готуючись до відзначення Всесвітнього дня туризму, який припадає на 27 вересня, міська влада вирішила надати можливість самим кам’янчанам візуально, вербально і на смак спробувати туристичний продукт рідного міста. Адже не секрет, що заклопотані власними справами місцеві жителі нечасто вибираються на екскурсії та й походами в ресторани себе рідко балують. 

Гасло програми заходів: «Пізнаємо! Смакуємо! Відпочиваємо! Драйвуємо! Святкуємо!».

Протягом 25-26 вересня сформовані за попереднім записом групи зможуть безкоштовно здійснити огляд об’єктів музею і відвідати тематичні екскурсії історичного, мистецького, природничого характеру.

Одні з найкращих ресторанів міста також безкоштовно побалують декількох, попередньо зареєстрованих відвідувачів, вишуканими фірмовими стравами.

*- Загалом підготована нами програма може охопити близько 500 відвідувачів, – коментує заступник міського голови Вадим САВЧУК. – Охочим потрібно просто зателефонувати за вказаними в програмі номерами і записатися чи то на екскурсію, чи то для відвідування ресторану.

За словами директора ДГП Альони КУЗЕМИ, крім реєстрації, єдиною умовою безкоштовного туризму є поширення в соцмережах не менше ніж 5 фотографій із відгуками за відповідними хештегами. Якщо ви відвідували екскурсії, то це буде #цікаво_КамянцьПодільський, якщо ресторан #смачно_КамянцьПодільський тощо.

Власне 27 вересня представники туристичної галузі матимуть офіційні урочистості, під час яких буде оголошено Рекомендований список екскурсоводів, над створенням якого наразі активно працюють, а також нагороджено переможців конкурсу «Найкращий сувенір міста – 2017». Оцінювати найкращі зразки сувенірної продукції місцевих майстрів будуть он-лайн. Департамент гуманітарної політики міськради пообіцяв розповсюдити в соцмережах і розмістити на офіційному сайті міськради роботи претендентів на перемогу для оцінювання інтернет-користувачами.

До речі, саме в рамках заходів, приурочених до Дня туризму, в Кам’янці вже третій рік поспіль для першокурсників навчальних закладів міста проводиться акція «Я – студент туристичного міста», аби всі, хто навіть тільки кілька років буде тут жити, добре знали про всі принади туристичної перлини України.

Програма заходів до Всесвітнього Дня туризму в м. Кам’янці-Подільському

Переглянути розклад заходів – Переглянути розклад заходів.

Реєстрація на заходи розпочинається з 19 вересня 2017 року

Усі учасники заходів мають зробити не менше 5 фото та розмістити їх в соцмережах із відповідним хештегом:

#цікаво_КамянцьПодільський;

#смачно_КамянцьПодільський; 

#відпочиваємо_Кам’янцьПодільський;

#драйвово_КамянецьПодільський