Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
27 Квітня 2018

МАРАФОН ДИТЯЧИХ ЗУСТРІЧЕЙ

20 квітня читальний зал Кам’янець-Подільської бібліотеки-філії №6 наповнився дитячим галасом і щирим голосним сміхом першачків із ЗОШ №8. А все тому, що в гості завітав Олександр Зімба – львівський дитячий письменник, педагог, заслужений тренер України із важкої атлетики, автор серії казок «Веселі пригоди Бровка та Мурчика».

МАРАФОН ДИТЯЧИХ ЗУСТРІЧЕЙЧого тільки не витворяли веселі школярі: співали, плескали в долоні, танцювали. Дітлахи із задоволенням поринули в світ цікавих пригод песика Бровка й котика Мурчика, які не стомлюються подорожувати, займатися спортом, друкувати книги для малят, а ще допомагати іншим звірятам жити у злагоді та долати труднощі.

Казки оформлені яскравими картинками, легкі для сприйняття, веселі та повчальні. Автор закликає маленьких читачів до поваги, шани, добра і любові.

Олександр Іванович розповідав про головних натхненників творів – своїх онуків, і залюбки відповідав на запитання маленьких шанувальників.

Також дружню та позитивну атмосферу письменник подарував і Кам’янець-Подільським ЗОШ №10 та НВК №9.

До речі, Олександр Зімба час­то проводить творчі зустрічі з маленькими читачами по всій Україні. Минулого тижня, крім Кам’янця, він побував у багатьох інших містах Хмельниччини.  

Вікторія БОЯРШИНОВА.