Середа, 24 Квітня 2024 р.
18 Травня 2018

РОЗВАЖАЛИСЯ З «РУДЬ»

Навіть дощ не завадив веселощам під час мегасвята морозива від торгової марки «Рудь», яке відбулося 13 травня в міському парку Героїв Євромайдану.

РОЗВАЖАЛИСЯ З «РУДЬ»Дитячий сміх, пісні, танці та змагання розігнали хмари, й дітлашня так веселилася, що організатори ще на годину продовжили захід. Придбавши будь-яке морозиво, гість отримував квиток, який і був такою собі перепусткою до розваг.

А їх запропонували аж 18 для будь-якого віку і на кожен смак.

Цікаво було всім: непосиди як не яблука збирали на імпровізованому майданчику, то грали в баскетбол чи вправлялися в іграшковому дартсі та стрільбі з іграшкових луків і рогаток. Юні винахідники і любителі квестів тусувалися біля однієї з міні-сцен і за подарунки шукали як не лисого чоловіка, то собаку. Спокійніші любителі морозива стояли в чергах, аби їх розмалювали аквагримом і заплели волосся. Творчі особистості малювали, плели, робили поробки. Позитивних вражень у діток було чимало. Цього і хотіли досягнути організатори свята – компанія «Рудь», ад­же ключовим їхнім повідомленням було: «100% вражень».