Середа, 24 Квітня 2024 р.
20 Травня 2011

ДОПОМОГТИ ПРОСТО!

9-15 травня у місті проходила акція Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до Серця», метою якої був збір коштів для лікування дітей, хворих на цукровий діабет. До акції долучилися і волонтери міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді (директор Юлія ПОБЕРЕЖНА). Кошти, які вони зібрали, було перераховано на розрахунковий рахунок «Кредобанку» за призначенням «Благодійний внесок на придбання медичного обладнання у місті Хмельницькому».

Також спеціалісти міського ЦСССДМ організували благодійну акцію зі збору речей «Допомогти так просто!..», яка триватиме до 27 травня. Мета акції – збір речей, придатних для подальшого використання (одяг, взуття, підгузки, книги, іграшки тощо) дітям-сиротам, дітям-сиротам із числа інвалідів, дітям, які виховуються в сім’ях у складних життєвих обставинах, які через свої фізичні вади та соціальну незахищеність не забезпечені необхідними речами.

Тож усіх небайдужих запрошуємо взяти участь в акції та долучитися до благодійної справи.

Адреса міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді: вул.Князів Коріатовичів, 5а, тел.: 3-99-35. Графік роботи: понеділок – четвер, з 9.00 до 18.15, п’ятниця – до 17.00. Контактна особа: Тетяна Михайлівна ЗАЇКА.