Четвер, 25 Квітня 2024 р.
1 Березня 2013

КАМ’ЯНЕЦЬ ВЧИТЬСЯ У ГЛОГУВА

КАМ’ЯНЕЦЬ ВЧИТЬСЯ У ГЛОГУВА19-25 лютого делегація з Кам’янця-Подільського перебувала з візитом у партнерському місті Глогув (Польща).

Члени делегації відвідали реабілітаційні центри міста-побратима, головний шпиталь, повітовий психолого-педагогічний центр для дітей і спеціальні реабілітаційно-виховні осередки. Лікарі-реабілітологи вивчали досвід щодо оптимального підбору дітей з певними сумісними захворюваннями для оздоровлення в найбільш доцільному Центрі реабілітації.

 А викладачі Кам’янець-Подільського індустріального коледжу переймали досвід впровадження інноваційних технологій у навчальний процес освітніх закладів, орієнтованих на підготовку фахівців рівня молодшого спеціаліста. За словами заступника директора з виховної роботи коледжу Тетяни Білецької, викладачі вивчили можливість впровадження електронної системи документування навчального процесу на базі електронної освітньої платформи Fronter, а також досягли попередньої домовленості про стажування викладачів і студентів коледжу на базі польських навчальних закладів. 

Вл. інф.