П'ятница, 29 Березня 2024 р.
5 Грудня 2014

АРМІЯ ВІДСТОЇТЬ НЕЗАЛЕЖНІСТЬ КРАЇНИ!

Володимир РОДІКОВОфіцери, прапорщики, сержанти і солдати! Шановні ветерани і працівники Збройних сил України!

Щиро і сердечно вітаю вас із 23-­ю річницею Збройних сил України.

Так сталося, що це величне свято ми зустрічаємо зі зброєю в руках. Сьогодні військово­службовці Збройних сил пліч­о­пліч з бійцями Національної гвардії, Державної прикордонної служби, інших силових структур відстоюють незалежність і територіальну цілісність на сході країни, демонструючи високий професіоналізм, пат­ріотизм і безмежну відданість Україні.

Саме від цих героїчних людей ­ офіцерів, військовослужбовців за контрактом, бійців, призваних під час мобілізації, ­ залежить доля та майбутнє країни.

Щодня в непростих умовах, під кулями і «Градами» терористів та іноземних найманців ціною власних життів військовослужбовці рятують мирних мешканців Донбасу, звільняючи населені пункти від терористичної лихоманки. Українські вояки показали всьому світу, що здатні не лише захистити Україну, а й зберегти життя мирних громадян, допомогти мешканцям Донецької та Луганської областей, які потерпають від свавілля терористів. Недарма звільнені міста й села зустрічають наших війсь­ковослужбовців як справжніх Героїв­визволителів.

На превеликий жаль, 23-­тю річницю Збройних сил України ми зустрічаємо із непоправними втратами. Ми схиляємо голови перед Героями, які віддали життя, виконуючи священний конституційний обов’язок перед ук­раїнським народом. Вічна па­м’ять і слава Героям!

Дорогі бойові побратими!

Сьогодні не лише Україна, а й весь світ спостерігає за подіями в нашій державі. Увага міжнародної спільноти прикута до боротьби, яку веде наша держава в умовах зовнішньої агресії з боку північного сусіда.

І в цій боротьбі ми обов’язково переможемо, адже правда на нашому боці!

З нагоди 23-­ї річниці Збройних сил України зичу вам і вашим рідним міцного здоров’я, родинного благополуччя, здійснення всіх мрій і сподівань.

Переконаний, що разом ми збудуємо сучасні, боєздатні Збройні сили, які зможуть дати гідну відсіч будь­-якій зовнішній агресії. Ми створимо нову армію, яка стане гордістю й окрасою держави, її головним інст­ру­мен­том, який дозволить відстояти незалежність України у будь­який час і за будь­-яких умов!

Слава Україні! Слава її Героям-­захисникам!

З повагою, полковник 

Володимир РОДІКОВ, начальник Кам’янець­Подільського гарнізону.