Середа, 24 Квітня 2024 р.
8 Травня 2015

ПАМ’ЯТАЄМО! ПЕРЕМАГАЄМО!

  ПАМ’ЯТАЄМО! ПЕРЕМАГАЄМО!

ПАМ’ЯТАЄМО! ПЕРЕМАГАЄМО!

СЬОГОДНІ В КАМ’ЯНЦІ-ПОДІЛЬСЬКОМУ ПРОЖИВАЮТЬ 135,

А В РАЙОНІ – 62 ФРОНТОВИКИ

Рада ветеранів міста щиро вітає ветеранів війни і всіх мешканців нашого славного міста із 70­річчям Великої Перемоги!

Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, злагоди, сімейного благополуччя. Нехай кожний прожитий день приносить тільки радість, добрі новини і дає надії на краще майбутнє! Спокою та мирного неба над голо­вами!

Шановні ветерани! Вас справедливо називають поколінням сильних і нескорених духом. Ви мужньо і непохитно вистояли в найстрашніші роки війни в двобої із сильним підступним ворогом. Ви вистояли в окопах і смертельних атаках, ви ге­роїчно воювали, стікаючи кров’ю в палаючих танках і літаках, у спеку і лютий холод, наближаючи світлий День Перемоги. Ви показали всьому світові високі зразки мужності та героїзму, патріотизму та самопожертви. Ви ­ наша історія, наша честь і гордість!

Сьогодні ми в глибокій повазі низько схиляємо свої голови перед воїнами, які загинули, захищаючи рідну землю від загарбників. Також низько схиляємо голови перед партизанами і підпільниками, всіма чесними, порядними людьми ­ патріотами, котрі в той важкий для нашого народу час чинили опір ворогові та загинули в ім’я життя прийдешніх поколінь, в ім’я Перемоги, в ім’я світлого майбутнього всього людства.

Вічна слава і пам’ять Героям, які полягли за честь, свободу і незалежність нашої Батьківщини! Живим Героям наша турбота, шана, повага і любов!



Леонтій РОГАЛЬ, голова ради ветеранів міста, член обласної ради ветеранів 

України,

Почесний Ветеран України, член виконкому міськради, полковник у відставці.


Шановні ветерани! Безстрашні ветерани­фронтовики! Героїчні партизани і підпільники! Славні трудівники тилу, золотий фонд нашої країни, словом, усі, хто кував Велику Перемогу на фронті та в тилу! Прийміть найщиріші вітання з радісним державним святом ­ днем Великої Перемоги над нацизмом в Європі. Святом, яке завжди з нами, даруючи не­повторні барви рідній землі та осягаючи особливим світлом наше життя.

Нині йому виповнюється 70 років, і це добра знакова нагода знову звернутися розумом, серцем, душею до подій, що знаменували собою весну врятованого людства та мирне його майбутнє; долучитися до подвигу всіх тих, хто наближав перемогу на фронті й кував її в тилу.

З глибокою повагою і вдячністю цього світлого і радісного дня звертаюся до шановних ветеранів: земний уклін за свято, яке Ви вибороли і занесли до календаря!

Щастя Вам, здоров’я, благополуччя і добра, довголіття, миру, підтримки від родини, друзів, держави та приязні в суспільстві ­ Ви гідно це заслужили.

Згадаймо сьогодні, у травневий день 70­річчя Перемоги, поіменно всіх, хто ціною власного життя заплатив за Перемогу, полег­лих на полях битв, у партизанській борні, замучених у катівнях і концтаборах, померлих від ран і хвороб, тих, хто натрудився і пішов від нас у вічний храм уже в мирну годину. Вічна і світла їм пам’ять.

Нехай усім нам, дорогі ветерани, Бог додає енергії, наснаги та оптимізму, непідвладну часові синівську пам’ять про творців Перемоги над нацизмом у Європі.

Антон МАЛИК, син фронтовика, голова районної організації ветеранів України, 

Почесний ветеран України, Почесний громадянин Кам’янець-Подільського району.