Четвер, 28 Березня 2024 р.
7 Травня 2010

НАГОРОДЖУВАЛИ ОБОПІВЦІВ

5 травня напередодні професійного свята нагороди отримали колишні та нинішні працівники УБОЗ УМВСУ в Хмельницькій області. Привітати правоохоронців приїхали голова підкомітету з питань законодавчого забезпечення антикорупційної політики та контролю за дотриманням прав громадян, взаємодії з громадськими та іншими організаціями Комітету Верховної Ради України з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією Олександр РЯБЕКА та заступник начальника УМВС України в Хмельницькій області – начальник управління кадрового забезпечення Олександр КРАПЛЯ.

Посмертно відзнакою «Честь, Мужність, Закон» і подякою Комітету нагороджено майора міліції Миколу ФОШИНА та старшого сержанта міліції Володимира МЕЛЬНИКА, які загинули під час виконання службових обов’язків 1997 р. Подяки від Комітету отримали капітан міліції Віктор ЛОПУШАНСЬКИЙ і полковник міліції у відставці Євген СЛАБУНОВ.

Медаллю «За вірність бойовому товариству» було нагороджено майора міліції Сергія ЧЕРНЯВСЬКОГО. Медаль «За виконаний з честю обов’язок» отримали підполковники міліції у відставці Володимир КОЛЄСНІК і Віталій КАЛАБАНЯ. Орденом «Честь. Пошана. Пам’ять» було нагороджено підполковника міліції у відставці Олександра НАДВОРНОГО, підполковника міліції Миколу КУРИЛЕНКА та майора міліції Олександра НІКОЛЬЧУКА.