Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
17 Вересня 2010

НЕ ЛАМАЙТЕ, НЕ СМIТIТЬ!

Нинi мiська влада придiляє велику увагу благоустрою Кам’янця. Значнi кошти вкладаються комунальними та комерцiйними пiдприємствами у цю сферу, зокрема, вiдремонтовано лавки, лiхтарi у скверах i парках, урни для смiття, вiдновлено роботу водойми, виготовлено та встановлено новi сучаснi зупинки, сiтi-лайти, вiдремонтовано фасади багатьох будiвель, проведено озеленення мiста і низку iнших робiт.

Усе це робиться для того, щоб прикрасити наше мiсто, i людям, котрi тут проживають, молодi, яка навчається, та туристам було би приємно милуватися «Квiткою на каменi».

Iнспекцiя з контролю за благоустроєм i санiтарним станом мiста звертається до всiх небайдужих кам’янчан, учнiв, студентiв, гостей мiста: «Не смiтiть на вулицях, не бийте зупинок i лiхтарiв, не ламайте лавок i гойдалок!». А мешканцiв приватного сектору просимо долучитися до пiдтримання чистоти за своїм парканом i не бути байдужими, дивлячись на хащi за своїм подвiр’ям.

Хочу нагадати, що за порушення Правил благоустрою, а саме: пошкодження урн, лiхтарiв, лавок, автозупинок, розмальовування фасадiв будинкiв тощо, згiдно зi ст.152 Кодексу України про адмiнiстративнi правопорушення, на громадян накладається штраф у розмiрi 340-1360 грн., а на посадових осiб, суб’єктiв пiдприємницької дiяльностi – 850-1700 грн.

Заощадьте цi кошти, аби використати їх на суспiльно корисну справу.

Петро СОЛЯРИК, директор КП «Iнспекцiя з контролю за благоустроєм».