П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
8 Жовтня 2010

НАВКОЛО ФІНАНСІВ – МІСЬКИХ І ЛЮДСЬКИХ

Цього понеділка прес-конференцію для представників місцевих ЗМІ проводив перший заступник міського голови Валерій АНДРУХОВИЧ.

Зокрема, він розповів про те, що фінансисти міста підвели підсумки роботи за 9 місяців року. Власні доходи загального фонду міського бюджету виконано на 103,3%, тобто досягнуто перевиконання планових призначень на суму 1846,1 тис.грн. До відповідного періоду минулого року надходження зросли на 7,5%,  або на 4038,8 тис.грн.

Кошти загального фонду міського бю-джету в першу чергу спрямовувалися на виплату заробітної плати з нарахуваннями, проведення розрахунків за спожиті енергоносії та інші захищені статті видатків, що дало змогу своєчасно виплачувати заро-бітну плату працівникам бюджетних установ міста.  За станом на 1 жовтня, кредиторська заборгованість за заробітною платою відсутня, так само і за комунальні послуги бюджетних установ. 

Також Валерій Миколайович цього тижня взяв участь у колегії Хмельницької ОДА, де обговорювалися питання своєчасної виплати зарплати, стану надання соціальних послуг і ситуації з цінами на продукти харчування. 

– Щодо цін на продукти харчування, то влада веде постійний діалог із супермаркетами про можливості проведення акційних розпродажів продуктів харчування, – розповідає Валерій АНДРУХОВИЧ. – А 2-3 жовтня працівниками відділу торгівлі міськуправління економіки на вул.Соборна організовано ярмарок-розпродаж продукції сільського господарства підприємствами агропромислового розвитку  області. Було продано багато продуктів харчування за цінами виробника. Таким чином ми спробували запобігти ціновим коливанням на продовольчому ринку міста.