П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
8 Жовтня 2010

ГРІЄМОСЯ, БО ХОЛОДНО!

Починаючи із 6 жовтня, у місті розпочато опалювальний сезон. Першими отримали тепло лікарні, школи та дитячі садки. 

Прес-служба КП «Міськтепловоденергія» (Вероніка ВЛАСЮК) із посиланням на головного інженера підприємства Сергія МИКУЛІНА надала таку інформацію. 

За станом на ранок 7 жовтня, тепло подали до майже всіх навчальних і медичних закладів. Поки що тепла не отримав НВК №3, де стався порив внутрішніх мереж, а також НВК №8 – через порив зовнішніх мереж. Наразі працівники комунального підприємства працюють над усуненням проблем. Немає технічної можливості подати тепло у ЗОШ №12 і дитсадок у селищі цукрового заводу. Ці заклади отримують тепло від ТЕЦ, яка ще не розпочала своєї роботи. Через ці ж причини немає тепла і в поліклініці на вул.Франка. Районна лікарня ще не зверталася з офіційним листом про необхідність підключення їм тепла. Сергій МИКУЛІН зазначив:

Влітку ми виконали значний обсяг робіт із підготовки до опалювального сезону, і на початок жовтня наше господарство повністю готове до подачі тепла, але поки що ми, як і більшість міст України, маємо проблеми з лімітами на газ. «Нафтогаз України» не підписав жодних договорів, хоча рівень оплати у нас, якщо не враховувати боргів ЗАТ «Тепловоденергія», становить понад 85%. Втім, зважаючи на те, що Уряд прийняв рішення про терміновий початок опалювального сезону, сподіваюся, що до кінця тижня буде тепло і в домівках кам’янчан. Але варто пам’ятати, що введення в дію ТЕЦ і підключення будинків в одну мить неможливе – цей процес займе декілька днів.