Четвер, 28 Березня 2024 р.
30 Грудня 2010

НЕ МІСЦЕ КРАСИТЬ ЛЮДИНУ

 Сергію ГЖЕБОВСЬКОМУ було вручено нагороди за результатами національного бізнес-рейтингу, який упродовж семи років визначає реальних лідерів економіки України виключно за офіційними даними Державної статистики28 грудня в сесійній залі міськради КП «Спецкомунтранс» і його директору Сергію ГЖЕБОВСЬКОМУ було вручено нагороди за результатами національного бізнес-рейтингу, який упродовж семи років визначає реальних лідерів економіки України виключно за офіційними даними Державної статистики.

Серед 50-ти підприємств, які займаються вивезенням та утилізацією твердих побутових відходів у містах із населенням понад 100 тисяч, «Спецкомунтранс» став восьмим за чотирма критеріями: об’ємами вивезення ТПВ, заробітною платою, сплатою податків і продуктивністю праці. Підприємство отримало національний сертифікат «Лідери економіки України». 

Міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ від імені генерального секретаря ради торгово-промислової палати вручив Сергію ГЖЕБОВСЬКОМУ орден «Почесний хрест» і сертифікат «Керівник року – 2010», а підприємству, яке він очолює, – статус-нагороду «Підприємство року – 2010».

КП «Спецкомунтранс» за показниками виявилося попереду колег із Києва, Донецька, Черкас, Севастополя та Харкова. За останні шість років воно єдине з-поміж таких КП отримало визнання відразу у двох номінаціях.