Середа, 24 Квітня 2024 р.
18 Лютого 2011

КОРИСТЬ УСІМ

КОРИСТЬ УСІМЗ ініціативи міського голови Михайла СІМАШКЕВИЧА учні закладів професійної осві­ти міста, зокрема «ДПТНЗ Кам’янець-Подільське ВПУ» (директор Борис ЧЕКРИГІН) і ДНЗ «Кам’янець-Подільський професійно-будівель­ний ліцей» (директор Михайло РУЩАК), роблять гарну справу. Вони взялися за ремонт зіпсованих вандалами урн. 

– Ми відразу відгукнулися на пропозицію міської влади, – говорять в один голос обидва директори. – Це досить гарний  виховний момент. Ці хлопчики ніколи не дозволять собі нищити суспільного майна та бережно ставитимуться до нього, адже вони власними руками ремонтують його. Ми полагодили вже по 10 сміттєзбірників і тепер очікуємо на чергову партію. Крім того, наші учні практикуються у зварювальних роботах під час виробничої практики.

– Якщо вандала буде помічено, на нього складуть протокол про адмінпорушення, – зазначає директор КП «Інспекція з контролю за благоустроєм і санітарним станом у місті» Петро СОЛЯРИК, – після чого буде накладено штраф від 340 до 1360 гривень плюс матеріальні збитки.