Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
21 Жовтня 2011

ЛИЦАРЯМ ДОБРОГО СЕРЦЯ

Міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ має намір започаткувати нову міську відзнаку для вшанування людей, котрі докладають чимало зусиль для розбудови міста.

– Дякувати Богу, в нас є люди, яким не байдуже все те, що відбувається у Кам’янці, – зазначив 18 жовтня на прес-конференції Михайло Євстафійович. –  З вдячністю думаємо про нашого земляка Василя ЦУГЛЕВИЧА, який допоміг у відродженні собору Олександра НЕВСЬКОГО і планує подальшу співпрацю з містом. Як не згадати Віталія КЛИЧКА, котрий близько мільйона гривень вклав у дитячу спортивну школу в мікрорайоні. Цей список можна продовжувати. Тому маю велике бажання відродити в нашому місті традиції вшанування меценатства. Ця відзнака може називатися «Лицарі Кам’янця» з обов’язковим врученням іменного меча. Може мати й іншу назву. Наразі розробляється положення про відзнаку та розглядаються пропозиції щодо її назви.

Нагадаємо, що на сьогодні місто має декілька муні­ціпальних нагород. Це звання «Почесний громадянин міста Кам’янця-Подільського», відзнака міськради «Честь і шана» та міського голови «За заслуги перед громадою».