Вівторок, 16 Квітня 2024 р.
3 Лютого 2012

ЕКСТЕМПОРАЛЬНЕ РІШЕННЯ

Як виявилось, фраза «комунальна аптека, де виготовляються ліки», є нереальною в наш час. Після ліквідації КП «Аптека «Матері і дитини», яка збанкрутіла, міська влада спробувала створити нову комунальну структуру. Але два в одному не вийшло – тільки комунальний магазин для продажу ліків, без їх виготовлення. 

Проте місто не здалось. І варіант намічається другий – некомунальна аптека, але з виготовленням ліків. За словами міського голови Михайла СІМАШКЕВИЧА, є попередня домовленість з хмельницькими підприємцями, які зацікавлені в створенні сучасного фармацевтичного закладу. 

– В їхніх планах – роздрібна торгівля лікар­ськими засобами, в т. ч. наркотичними та психотропними, торгівля товарами медичного призначення (апарати для вимірювання тиску, побутовими інгаляторами тощо), а також – екстемпоральне виготовлення лікарських форм з подальшою реалізацією.

Окрім цього, підприємці зобов’язуються відремонтувати частину приміщення і передати його під амбулаторію сімейної медицини з денним стаціонаром для мікрорайону Черемушки.