Середа, 24 Квітня 2024 р.
13 Квітня 2012

КОЛИ, ЯК НЕ В ЧИСТИЙ ЧЕТВЕР?

У Чистий четвер православні християни, за традицією, наводять лад у своїх оселях. Та наша до­мівка – то не лише власна квартира чи будинок, а наше місто загалом – так вважають депутати обласної та міської ради, які цього дня зібрались у Руській брамі.

В цьому куточку Старого міста готуються до Міжнародного історичного фестивалю «Porta Temporis». 

12 квітня прибирали територію, відклавши на деякий час справи, депутати обласної ради Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО, Сергій ВЕДЕРНІКОВ, Олег ДЕМЧУК, секретар міськради Василь СЕНЮК та найсвідоміші представники міського депутатського корпусу з фракцій Партії регіонів і ВО «Батьківщина». Не відставали від них і члени Військово-історичного товариства шанувальників історії фортифікації» (голова Ігор ДАНІЛОВ).

– Бажано, щоб до таких заходів активно долучались не лише представники влади і громадськості, а й готельєри, ресторатори – усі, чий бізнес безпосередньо залежить від туристичної привабливості Кам’янця, – за­значив Сергій ВЕДЕРНІКОВ.

– Кам’янець – наш спільний дім, про який мусимо дбати. Мене дуже тішить, що сьогодні, у Чистий четвер, депутати об’єднались заради корисної справи, і ще один куточок нашого міста стане охайнішим, – додав Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО.

Прес-служба міської ради.