П'ятница, 29 Березня 2024 р.
22 Червня 2012

МИ – ЛЮДИ МИРНІ. А ГАРМАТИ У НАС ГАРНІ

МИ - ЛЮДИ МИРНІ. А ГАРМАТИ У НАС ГАРНІОстаннім часом у пресі та Інтернеті публікується інформація щодо незадовільної якості автоматичних гармат, виготовлених на ДП «Науково-технічний комплекс «Завод точної механіки»». 

Колектив підприємства боляче сприйняв такі коментарі. Адже протягом травня-червня ц.р. було ус­пішно проведено здавальні випробування партії бронемашин різним інозамовникам. Гармати ЗТМ-1, якими озброєні бронемашини, продемонстрували високу якість та надійність.

За результатами ви­пробувань, колектив під­при­ємства 13 червня отримав лист-подяку від Державного концерну «Укроборонпром». У цьому листі, котрий, крім керівника підприєм­ства, також адресований голові Хмельницької облдержадміністрації Василю ЯДУСІ, міському голові Михайлу СІМАШКЕВИЧУ, зокрема, зазначено, що «за результатами підведення підсумків здачі другої партії бронетранспортерів БТР-4Е представникам Міністерства оборони Республіки Ірак, дозвольте висловити всім працівникам ДП «НТК «ЗТМ» і Вам особисто подяку від керівництва концерну за виробництво високоякісних 30-мм автоматичних гармат ЗТМ-1 і побажати подальших успіхів у праці на благо нашої Батьківщини».

Також хочу особливо відзначити самовіддану та наполегливу працю заступника директора з виробництва Олександра ТАРНАВСЬКОГО, працівників механічної дільниці №1 корпусних деталей під керівництвом Сергія ФРАНЧУКА, механічної дільниці №2 під керівництвом Івана МАРТИНОВИЧА та Віталія ЗАЙЦЯ, пружинної дільниці – Олександра БУРДЕЙНОГО та праців­ників складальної дільниці – Анатолія БОЙКА, Володимира ДЗЮБАКА, Валентини ХАПІЦЬКОЇ.

Ярослав КРОЧАК, директор ДП «НТК «ЗТМ», депутат міськради.