Субота, 20 Квітня 2024 р.
18 Січня 2013

БАГАТОГРАННА «ВІДЗНАКА РОКУ»

Михайло СІМАШКЕВИЧХочу зауважити, що «Відзнака року» – світський захід, який приховує в собі набагато більше, ніж здається на перший погляд. Це не просто привід для зустрічі політиків чи бізнесменів – це «маленька скарбничка», яка підтримує низку освітніх, культурних і медичних проектів. Вона уособлює благодійність і щедрість душ українців, адже кошти, зібрані під час церемонії, йдуть на гарні справи. Результатом минулорічної церемонії стали близько 14 тис.грн., котрі були витрачені на заміну 16 вікон у ДЮСШ №1.

Радію з того, наскільки духовно зросли наші люди, сьогоднішня «мода» на меценатство та шляхетні справи є прямим доказом того.

Щодо самих номінацій і номінантів, то тут навпаки – все набагато простіше. «Відзнака року» – це таке собі підбиття підсумків минулого року. Номінанти – люди та проекти, за якими стоять численні колективи, уже є переможцями, бо зробили кожен по-своєму щось важливе і помітне для Кам’янця-Подільського.

Багатьох цікавить, що будуть вручати і кому? Переможці номінацій отримають кришталеві статуетки, а щодо осіб, то тут очі¬кують сюрпризи. Для прикладу, якщо в номінації «Комунальний проект року» переможе «Алея закоханих» – статуеток не матимуть ні будівельники, ні проектанти, які втілювали цей проект в життя. Кам’янчани, які там частенько відпочивають, вказують на цінність і пропонують відзначення такої ідеї. Пам’ятну відзнаку 

отримає пара, яка першою зареєструвала свій шлюб у день відкриття «Алеї закоханих», адже вона вперше ступила на довгу алею кохання.

Мої слова подяки всім небайдужим городянам, які вносили пропозиції, підказували гарні ідеї, активно голосували, чим допомогли нам уже вдруге втілити хороший проект у життя.

Закликаю всіх щодня дбати про Кам’янець, помічати маленькі дрібнички прекрасного життя і, прокидаючись щоранку, пам’ятати про «відзнаку», яку кожен з нас залишить по собі.

З найкращими побажаннями, міський голова

Михайло СІМАШКЕВИЧ.


Нагадаємо, що 25 січня відбудеться друга церемонія вручення «Відзнаки року». До відбирання номінантів і цікавих подій року може долучитися кожен, проголосувавши до 20 січня включно на сайті міської ради (kam-pod.gov.ua).